Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

VIGNERON FETEASCA NEAGRA BIO 2014 Domeniile Franco-Romane

DESPRE ACEST VIN

Domeniile Franco-Romane au fost fondate la initiativa lui Denis Thomas, cunoscut proprietar si vinificator din Burgundia, in anul 2000. Compania a facut trecerea la viticultura ecologica in 2003, iar trei ani mai tarziu, in 2006, a primit certificare Ecocert pentru primul vin certificat bio din Romania. Recomandarea de astazi, Vigneron Feteasca Neagra Bio 2014, este un vin rosu sec, cu proprietati caracteristice zonei Dealu Mare. Rosu intens, vinul dezvaluie o structura eleganta, fina, cu taninuri intense. Savurati-l la 18 grade Celsius, alaturi de carne de porc la gratar, vita, paste cu sos rosu, branzeturi maturate sau legume la gratar.

VIGNERON FETEASCA NEAGRA BIO 2014
  • 45 39 -13%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
45 39 -13%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri
DESPRE ACEST VIN

Domeniile Franco-Romane au fost fondate la initiativa lui Denis Thomas, cunoscut proprietar si vinificator din Burgundia, in anul 2000. Compania a facut trecerea la viticultura ecologica in 2003, iar trei ani mai tarziu, in 2006, a primit certificare Ecocert pentru primul vin certificat bio din Romania. Recomandarea de astazi, Vigneron Feteasca Neagra Bio 2014, este un vin rosu sec, cu proprietati caracteristice zonei Dealu Mare. Rosu intens, vinul dezvaluie o structura eleganta, fina, cu taninuri intense. Savurati-l la 18 grade Celsius, alaturi de carne de porc la gratar, vita, paste cu sos rosu, branzeturi maturate sau legume la gratar.

Cele mai
cumparate
vinuri