Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

MASSO ANTICO PRIMITIVO APPASSITE 2024 Masso Antico

  • SEC
  • ROȘU
  • LINIȘTIT
  • 750ML
  • PRIMITIVO
  • 14%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERȚII:

Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de... Deschide review

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de fruct": este Primitivo, vine din Puglia, iar strugurii din care a fost obținut au avut parte și de "appasimento", de deshidratare, dar pe plantă! Și are un foarte bun raport preț-calitate! Scoate din primul moment pe masă toate atuurile pe care le deține: este fructat, dens, dulceag și suculent, păstrându-și intensitatea la același nivel din prima secundă a atacului, până în postgustul susținut. Aromele sale trimit către cele de violete, de fructe negre și roșii de pădure, de gemuri de prune, cu impresii secundare de ciocolată, vanilie și condimente dulci. Gustativ, își păstrează structură fructată, cu taninuri moi, aproape perceptibile, și o aciditate de rodie și vișine amărui, aciditate ce conferă prospețime și echilibrează senzațiile dulceag-solare, mai ales in postgustul intens și prietenos.

Închide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile... Deschide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile sunt traditionale, pregatite in stilul "vite ad alberello", mod de conducere a vitei de vie intr-un fel amintind de un arbust, fara a avea nevoie de elemente artificiale de sustinere, ca spalierii sau haragii. Pe langa aceasta, vinul este produs din struguri usor deshidratati ("da uve leggermente appassite"), chestiune care fara a rapi prea mult din prospetimea fructata a vinului, adauga note de stafide si alte fructe uscate. E un vin interesant pentru iubitorii zonei si al stilului dens, extractiv, practicat de ceva vreme in zona.

Închide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului",... Deschide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului", adică o tigaie aburindă cu bucățele proaspete și suculente de carne proaspătă, gătită la foc iute în grăsime proprie, cu un pic de paprică și cimbru. Tocmai potrivite pentru a face față asaltului taninilor, acidității și notelor coapte din vin. E o potrivire ideală de vreme rece, de seri interminabile ce încep la ora 5, de cine tihnite care cer a doua butelie de vin.

Închide review

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de... Deschide review

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de fruct": este Primitivo, vine din Puglia, iar strugurii din care a fost obținut au avut parte și de "appasimento", de deshidratare, dar pe plantă! Și are un foarte bun raport preț-calitate! Scoate din primul moment pe masă toate atuurile pe care le deține: este fructat, dens, dulceag și suculent, păstrându-și intensitatea la același nivel din prima secundă a atacului, până în postgustul susținut. Aromele sale trimit către cele de violete, de fructe negre și roșii de pădure, de gemuri de prune, cu impresii secundare de ciocolată, vanilie și condimente dulci. Gustativ, își păstrează structură fructată, cu taninuri moi, aproape perceptibile, și o aciditate de rodie și vișine amărui, aciditate ce conferă prospețime și echilibrează senzațiile dulceag-solare, mai ales in postgustul intens și prietenos.

Închide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile... Deschide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile sunt traditionale, pregatite in stilul "vite ad alberello", mod de conducere a vitei de vie intr-un fel amintind de un arbust, fara a avea nevoie de elemente artificiale de sustinere, ca spalierii sau haragii. Pe langa aceasta, vinul este produs din struguri usor deshidratati ("da uve leggermente appassite"), chestiune care fara a rapi prea mult din prospetimea fructata a vinului, adauga note de stafide si alte fructe uscate. E un vin interesant pentru iubitorii zonei si al stilului dens, extractiv, practicat de ceva vreme in zona.

Închide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului",... Deschide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului", adică o tigaie aburindă cu bucățele proaspete și suculente de carne proaspătă, gătită la foc iute în grăsime proprie, cu un pic de paprică și cimbru. Tocmai potrivite pentru a face față asaltului taninilor, acidității și notelor coapte din vin. E o potrivire ideală de vreme rece, de seri interminabile ce încep la ora 5, de cine tihnite care cer a doua butelie de vin.

Închide review

DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Cel mai vândut vin roşu de import 2024-2025 

Situată în regiunea Puglia, sudul Italiei, crama Masso Antico este proprietatea lui Daniele Ress şi a lui Carlo Filippi, doi producători care cred că vinurile trebuie să reflecte caracteristicile locului din care provin. Vinurile Masso Antico sunt interpretări moderne ale soiurilor de struguri locali, fiind apreciate astăzi peste tot în lume. De acolo vine şi recomandarea noastră, Masso Antico Primitivo del Salento, un roşu obţinut 100% din struguri Primitivo. Roşu rubiniu, vinul dezvăluie arome intense şi fine, ce amintesc de fructe mature şi condimente. Degustaţi acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de carne la grătar, tocăniţe sau brânzeturi maturate.

MASSO ANTICO PRIMITIVO APPASSITE 2024
  • 55 48 -13%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
55 48 -13%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri

CE SPUN EXPERȚII:

Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de... Deschide review

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de fruct": este Primitivo, vine din Puglia, iar strugurii din care a fost obținut au avut parte și de "appasimento", de deshidratare, dar pe plantă! Și are un foarte bun raport preț-calitate! Scoate din primul moment pe masă toate atuurile pe care le deține: este fructat, dens, dulceag și suculent, păstrându-și intensitatea la același nivel din prima secundă a atacului, până în postgustul susținut. Aromele sale trimit către cele de violete, de fructe negre și roșii de pădure, de gemuri de prune, cu impresii secundare de ciocolată, vanilie și condimente dulci. Gustativ, își păstrează structură fructată, cu taninuri moi, aproape perceptibile, și o aciditate de rodie și vișine amărui, aciditate ce conferă prospețime și echilibrează senzațiile dulceag-solare, mai ales in postgustul intens și prietenos.

Închide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile... Deschide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile sunt traditionale, pregatite in stilul "vite ad alberello", mod de conducere a vitei de vie intr-un fel amintind de un arbust, fara a avea nevoie de elemente artificiale de sustinere, ca spalierii sau haragii. Pe langa aceasta, vinul este produs din struguri usor deshidratati ("da uve leggermente appassite"), chestiune care fara a rapi prea mult din prospetimea fructata a vinului, adauga note de stafide si alte fructe uscate. E un vin interesant pentru iubitorii zonei si al stilului dens, extractiv, practicat de ceva vreme in zona.

Închide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului",... Deschide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului", adică o tigaie aburindă cu bucățele proaspete și suculente de carne proaspătă, gătită la foc iute în grăsime proprie, cu un pic de paprică și cimbru. Tocmai potrivite pentru a face față asaltului taninilor, acidității și notelor coapte din vin. E o potrivire ideală de vreme rece, de seri interminabile ce încep la ora 5, de cine tihnite care cer a doua butelie de vin.

Închide review

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de... Deschide review

Are toate premisele să fie un vin cu mare "magnet" la un segment și mai mare de consumatori, mai ales la amatorii de "bombe de fruct": este Primitivo, vine din Puglia, iar strugurii din care a fost obținut au avut parte și de "appasimento", de deshidratare, dar pe plantă! Și are un foarte bun raport preț-calitate! Scoate din primul moment pe masă toate atuurile pe care le deține: este fructat, dens, dulceag și suculent, păstrându-și intensitatea la același nivel din prima secundă a atacului, până în postgustul susținut. Aromele sale trimit către cele de violete, de fructe negre și roșii de pădure, de gemuri de prune, cu impresii secundare de ciocolată, vanilie și condimente dulci. Gustativ, își păstrează structură fructată, cu taninuri moi, aproape perceptibile, și o aciditate de rodie și vișine amărui, aciditate ce conferă prospețime și echilibrează senzațiile dulceag-solare, mai ales in postgustul intens și prietenos.

Închide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile... Deschide review

Vinul de azi are cateva diferente specifice fata de valul de vinuri din sudul Italiei care s-a spart si pe malurile noastre vinoase in ultimii ani: viile sunt traditionale, pregatite in stilul "vite ad alberello", mod de conducere a vitei de vie intr-un fel amintind de un arbust, fara a avea nevoie de elemente artificiale de sustinere, ca spalierii sau haragii. Pe langa aceasta, vinul este produs din struguri usor deshidratati ("da uve leggermente appassite"), chestiune care fara a rapi prea mult din prospetimea fructata a vinului, adauga note de stafide si alte fructe uscate. E un vin interesant pentru iubitorii zonei si al stilului dens, extractiv, practicat de ceva vreme in zona.

Închide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului",... Deschide review

Pentru acest vin exuberant, cu arome generoase, cuprinzătoare, am pregătit un răsfăț gastronomic de sezon: așa zisa "pomana porcului", adică o tigaie aburindă cu bucățele proaspete și suculente de carne proaspătă, gătită la foc iute în grăsime proprie, cu un pic de paprică și cimbru. Tocmai potrivite pentru a face față asaltului taninilor, acidității și notelor coapte din vin. E o potrivire ideală de vreme rece, de seri interminabile ce încep la ora 5, de cine tihnite care cer a doua butelie de vin.

Închide review

DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Cel mai vândut vin roşu de import 2024-2025 

Situată în regiunea Puglia, sudul Italiei, crama Masso Antico este proprietatea lui Daniele Ress şi a lui Carlo Filippi, doi producători care cred că vinurile trebuie să reflecte caracteristicile locului din care provin. Vinurile Masso Antico sunt interpretări moderne ale soiurilor de struguri locali, fiind apreciate astăzi peste tot în lume. De acolo vine şi recomandarea noastră, Masso Antico Primitivo del Salento, un roşu obţinut 100% din struguri Primitivo. Roşu rubiniu, vinul dezvăluie arome intense şi fine, ce amintesc de fructe mature şi condimente. Degustaţi acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de carne la grătar, tocăniţe sau brânzeturi maturate.

Cele mai
cumparate
vinuri