BARRIQUELLO SYRAH 2022 Impresario
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- SHIRAZ
- 14%
- MOLDOVA
CE SPUN EXPERȚII:
Impresario este un brand tânăr, lansat în 2019 în Republica Moldova, cu o misiune clară: descoperirea terroir-urilor autentice și a vinurilor cu personalitate. Prin abordări originale și asamblaje atent create, crama caută constant noi expresii ale calității, punând în valoare soiuri și regiuni mai puțin cunoscute, dar cu potențial excepțional. Impresario Syrah este un vin roșu sec, obținut exclusiv din struguri Syrah, culeși manual și vinificați cu grijă în tancuri de oțel la temperatură controlată, procedeu urmat de învechire în barrique-uri franțuzești timp de 9-12 luni. Culoarea este de roșu intens, cu nuanțe rubinii, iar nasul aduce arome florale și note exotice, bine conturate. Gustul este plin, catifelat, cu accente de fructe roșii coapte și prune uscate, completate de un postgust lung și elegant. Se recomandă servirea la o temperatură de 16–18°C, ideal alături de preparate din carne de vită, berbec sau brânzeturi maturate cu mucegai nobil. Un vin care promite complexitate și rafinament în fiecare pahar.

-
55Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Impresario este un brand tânăr, lansat în 2019 în Republica Moldova, cu o misiune clară: descoperirea terroir-urilor autentice și a vinurilor cu personalitate. Prin abordări originale și asamblaje atent create, crama caută constant noi expresii ale calității, punând în valoare soiuri și regiuni mai puțin cunoscute, dar cu potențial excepțional. Impresario Syrah este un vin roșu sec, obținut exclusiv din struguri Syrah, culeși manual și vinificați cu grijă în tancuri de oțel la temperatură controlată, procedeu urmat de învechire în barrique-uri franțuzești timp de 9-12 luni. Culoarea este de roșu intens, cu nuanțe rubinii, iar nasul aduce arome florale și note exotice, bine conturate. Gustul este plin, catifelat, cu accente de fructe roșii coapte și prune uscate, completate de un postgust lung și elegant. Se recomandă servirea la o temperatură de 16–18°C, ideal alături de preparate din carne de vită, berbec sau brânzeturi maturate cu mucegai nobil. Un vin care promite complexitate și rafinament în fiecare pahar.