VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI 2024 Il Conte Villa Prandone
- SEC
- ALB
- LINIȘTIT
- 750ML
- 12,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
Crama Conte Villa Prandone este o afacere de familie situată în satul medieval Monteprandone, în inima regiunii Marche. Poziționată între Marea Adriatică și Munții Sibillini, beneficiază de un climat ideal pentru obținerea unor vinuri elegante și expresive, profund legate de terroir-ul local. Verdicchio dei Castelli di Jesi 2024 este un vin alb sec rafinat, obținut 100% din struguri Verdicchio. Galben-pai intens, luminos, vinul oferă un buchet seducător de migdale, piersică, mango și flori de caprifoi, completat de o notă subtilă de cuișoare. Gustul este echilibrat, cu o aciditate vie, mineralitate elegantă și un postgust rotund și persistent, care invită la o nouă degustare. Asocieri culinare: perfect alături de preparate din pește, în special pește marinat, pește la abur sau tartaruri, dar și aperitive rafinate. Temperatura optimă de servire: 8–10°C.
-
8976 -15%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Crama Conte Villa Prandone este o afacere de familie situată în satul medieval Monteprandone, în inima regiunii Marche. Poziționată între Marea Adriatică și Munții Sibillini, beneficiază de un climat ideal pentru obținerea unor vinuri elegante și expresive, profund legate de terroir-ul local. Verdicchio dei Castelli di Jesi 2024 este un vin alb sec rafinat, obținut 100% din struguri Verdicchio. Galben-pai intens, luminos, vinul oferă un buchet seducător de migdale, piersică, mango și flori de caprifoi, completat de o notă subtilă de cuișoare. Gustul este echilibrat, cu o aciditate vie, mineralitate elegantă și un postgust rotund și persistent, care invită la o nouă degustare. Asocieri culinare: perfect alături de preparate din pește, în special pește marinat, pește la abur sau tartaruri, dar și aperitive rafinate. Temperatura optimă de servire: 8–10°C.