TOMBACCO PRIMITIVO DI MANDURIA 2024 Cantina Tombacco
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- PRIMITIVO
- 15%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
Cantina Tombacco este o afacere de familie cu tradiție de trei generații, dedicată producerii unor vinuri autentice, cu arome intense, ce reflectă fidel terroir-ul regiunii Abruzzo. Tombacco Primitivo di Manduria este un vin roșu sec intens și generos, obținut 100% din struguri Primitivo, culeși din sudul regiunii Puglia, în special din provinciile Taranto și Brindisi. Vinul se prezintă cu o culoare roșu-rubiniu profund, iar nasul este expresiv, dominat de note de dulceață de coacăze negre, prune coapte, piper și vanilie. Gustul impresionează printr-o senzație plăcută de căldură, completată de o aciditate bine echilibrată, mineralitate subtilă și taninuri fine, totul culminând cu un postgust lung, condimentat și persistent.Asocieri culinare: se potrivește excelent cu carne de miel, brânzeturi maturate sau fripturi suculente la cuptor. Temperatura optimă de servire: 18–20°C
-
7564 -15%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Cantina Tombacco este o afacere de familie cu tradiție de trei generații, dedicată producerii unor vinuri autentice, cu arome intense, ce reflectă fidel terroir-ul regiunii Abruzzo. Tombacco Primitivo di Manduria este un vin roșu sec intens și generos, obținut 100% din struguri Primitivo, culeși din sudul regiunii Puglia, în special din provinciile Taranto și Brindisi. Vinul se prezintă cu o culoare roșu-rubiniu profund, iar nasul este expresiv, dominat de note de dulceață de coacăze negre, prune coapte, piper și vanilie. Gustul impresionează printr-o senzație plăcută de căldură, completată de o aciditate bine echilibrată, mineralitate subtilă și taninuri fine, totul culminând cu un postgust lung, condimentat și persistent.Asocieri culinare: se potrivește excelent cu carne de miel, brânzeturi maturate sau fripturi suculente la cuptor. Temperatura optimă de servire: 18–20°C