TOMMASI VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE 2020 Tommasi
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 13,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
93 puncte Vinous, 92 puncte James Suckling, 90 puncte Wine Spectator
Crama Tommasi, una dintre cele mai renumite și respectate familii de vinificatori din Italia, produce vinuri excepționale din cele mai valoroase regiuni viticole ale țării. "Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC" este un vin creat dintr-o selecție de struguri din viile Conca d’Oro și La Groletta. Este un amestec de 70% Corvina, 25% Rondinella și 5% Corvinone, care beneficiază de o fermentație secundară pe pielițele de Amarone, un proces tradițional ce adaugă complexitate și profunzime vinului. Vinul are o culoare rubinie intensă și note olfactive de gem de cireșe, tutun și piper negru, care îmbogățesc experiența olfactivă. Pe palat, este un vin plin, elegant, cu taninuri fine și postgust lung. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, iar pentru asocieri culinare este ideal alături de carne friptă sau la grătar.

-
9583 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
93 puncte Vinous, 92 puncte James Suckling, 90 puncte Wine Spectator
Crama Tommasi, una dintre cele mai renumite și respectate familii de vinificatori din Italia, produce vinuri excepționale din cele mai valoroase regiuni viticole ale țării. "Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC" este un vin creat dintr-o selecție de struguri din viile Conca d’Oro și La Groletta. Este un amestec de 70% Corvina, 25% Rondinella și 5% Corvinone, care beneficiază de o fermentație secundară pe pielițele de Amarone, un proces tradițional ce adaugă complexitate și profunzime vinului. Vinul are o culoare rubinie intensă și note olfactive de gem de cireșe, tutun și piper negru, care îmbogățesc experiența olfactivă. Pe palat, este un vin plin, elegant, cu taninuri fine și postgust lung. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, iar pentru asocieri culinare este ideal alături de carne friptă sau la grătar.