SEBASTIAN DAVIAUX CHAMPAGNE GRAND CRU BLANC DE BLANCS Sebastian Daviaux
- EXTRA BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CHARDONNAY
- 12%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
Sébastien Daviaux continuă tradiția viticolă a familiei sale din inima regiunii Champagne, preluând crama în 2014 după studii la Lycée Viticole d’Avize. Certificat Viticulture Durable și Vigneron Indépendant, produce vinuri ce reflectă respectul pentru natură, autenticitatea terroir-ului și eleganța stilului clasic. Recomandarea noastră, Sébastien Daviaux Blanc de Blancs Grand Cru NV, este o șampanie elegantă, obținută 100% din soiul Chardonnay, provenit din soluri cretoase. Vinul impresionează printr-o culoare galben-pai cu reflexe aurii și un perlaj fin și persistent. La nivel olfactiv, se remarcă prin note de flori albe, citrice și măr verde, în timp ce palatul este cucerit de prospețime, echilibru și un final mineral. Se servește ideal la o temperatură de 8–10 °C și se asociază perfect cu antreuri fine, fructe de mare, pește sau sushi.

-
210182 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Sébastien Daviaux continuă tradiția viticolă a familiei sale din inima regiunii Champagne, preluând crama în 2014 după studii la Lycée Viticole d’Avize. Certificat Viticulture Durable și Vigneron Indépendant, produce vinuri ce reflectă respectul pentru natură, autenticitatea terroir-ului și eleganța stilului clasic. Recomandarea noastră, Sébastien Daviaux Blanc de Blancs Grand Cru NV, este o șampanie elegantă, obținută 100% din soiul Chardonnay, provenit din soluri cretoase. Vinul impresionează printr-o culoare galben-pai cu reflexe aurii și un perlaj fin și persistent. La nivel olfactiv, se remarcă prin note de flori albe, citrice și măr verde, în timp ce palatul este cucerit de prospețime, echilibru și un final mineral. Se servește ideal la o temperatură de 8–10 °C și se asociază perfect cu antreuri fine, fructe de mare, pește sau sushi.