SAINTAYME 2022 Chateau Saintayme
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- MERLOT
- 14,5%
- FRANțA
94 puncte James Suckling
Podgoriile de vita de vie Saintayme Saint-Emilion produc aproape 100% struguri din soiul Merlot, dar si un mic procent de Cabernet Franc. Localizata in Saint Etienne de Lisse, o regiune viticola din ce in ce mai populara, crama detinuta de Denis Durantou produce anual vinuri spectaculoase, premiate si apreciate peste tot in lume. Chateau Saintayme Saint-Emilion Grand Cru Classe 2022 este un vin cu tente olfactive de zmeura, cirese, coacaze negre si anason. Gustul se dezvaluie si el usor fructat, arome la care se adauga notele de violete si condimente. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la preparate cu carne rosie sau pui pana la fructe de mare, paste cu sos de rosii sau branzeturi.

-
149130 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
94 puncte James Suckling
Podgoriile de vita de vie Saintayme Saint-Emilion produc aproape 100% struguri din soiul Merlot, dar si un mic procent de Cabernet Franc. Localizata in Saint Etienne de Lisse, o regiune viticola din ce in ce mai populara, crama detinuta de Denis Durantou produce anual vinuri spectaculoase, premiate si apreciate peste tot in lume. Chateau Saintayme Saint-Emilion Grand Cru Classe 2022 este un vin cu tente olfactive de zmeura, cirese, coacaze negre si anason. Gustul se dezvaluie si el usor fructat, arome la care se adauga notele de violete si condimente. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la preparate cu carne rosie sau pui pana la fructe de mare, paste cu sos de rosii sau branzeturi.