Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

PROJEKT CS 2020 Familia Darabont

DESPRE ACEST VIN

Situată în Biharia, judeţul Bihor, crama Familia Darabont include astăzi 40 de hectare de viţă-de-vie, producând vinuri proaspete, din vii tinere. În gama Projekt a acestei crame regăsim vinuri corpolente, complexe, care relevă caracteristicile regiunii Crişana şi a viilor din această zonă. Projekt Cabernet Sauvignon 2020 este un vin roşu complex şi corpolent, cu arome de fructe de pădure roşii şi negre, cu ceva nuanţe de cedru, piele şi tabac. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la friptură, burgeri şi preparate din carne de miel până la mâncăruri cu legume, risotto şi brânzeturi.

PROJEKT CS 2020
  • 89 77 -13%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
89 77 -13%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri
DESPRE ACEST VIN

Situată în Biharia, judeţul Bihor, crama Familia Darabont include astăzi 40 de hectare de viţă-de-vie, producând vinuri proaspete, din vii tinere. În gama Projekt a acestei crame regăsim vinuri corpolente, complexe, care relevă caracteristicile regiunii Crişana şi a viilor din această zonă. Projekt Cabernet Sauvignon 2020 este un vin roşu complex şi corpolent, cu arome de fructe de pădure roşii şi negre, cu ceva nuanţe de cedru, piele şi tabac. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la friptură, burgeri şi preparate din carne de miel până la mâncăruri cu legume, risotto şi brânzeturi.

Cele mai
cumparate
vinuri