PIEVE SANTA RESTITUTA BRUNELLO DI MONTALCINO 2018 Gaja
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- SANGIOVESE
- 14,5%
- ITALIA
Gaja Distribuzione este o companie de import şi distribuţie, fondată în 1977 de familia Gaja cu scopul de a oferi Italiei o selecţie de vinuri de calitate superioară. Familia Gaja a achiziţionat proprietatea Pieve Santa Restituta în 1994, crama incluzând astăzi 16 hectare de viţă-de-vie, fiind cunoscută în special pentru clasicul Brunello di Montalcino. Vinul de astăzi, Brunello di Montalcino Pieve Santa Restituta 2018, este un vin roşu rubiniu obţinut din struguri Sangiovese, cu un buchet de fructe de pădure roşii, în special coacăze roşii, la care se adaugă tente ierboase. Pe palat, vinul este plin, armonios şi proaspăt, cu arome de cireşe, lemn şi ierburi. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, miel, paste, charcuterie, risotto, trufe, vânat, vită sau sufleuri.

-
439382 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Gaja Distribuzione este o companie de import şi distribuţie, fondată în 1977 de familia Gaja cu scopul de a oferi Italiei o selecţie de vinuri de calitate superioară. Familia Gaja a achiziţionat proprietatea Pieve Santa Restituta în 1994, crama incluzând astăzi 16 hectare de viţă-de-vie, fiind cunoscută în special pentru clasicul Brunello di Montalcino. Vinul de astăzi, Brunello di Montalcino Pieve Santa Restituta 2018, este un vin roşu rubiniu obţinut din struguri Sangiovese, cu un buchet de fructe de pădure roşii, în special coacăze roşii, la care se adaugă tente ierboase. Pe palat, vinul este plin, armonios şi proaspăt, cu arome de cireşe, lemn şi ierburi. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, miel, paste, charcuterie, risotto, trufe, vânat, vită sau sufleuri.