PIEROPAN RUBERPAN 2021 Pieropan
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14%
- ITALIA
Crama Pieropan, fondată în 1880, este un nume de referință în vinificația italiană, îmbinând tradiția cu inovația. Conducerea actuală, aflată la a patra generație, continuă să producă vinuri rafinate în crama modernă din Villa Cipolla, Tregnago, în inima regiunii Valpolicella. Pieropan Ruberpan 2021 Bio este un vin roșu liniștit, certificat ecologic, obținut din soiurile Corvina, Corvinone, Rondinella și Croatina. Culoarea sa rubinie intensă anunță un buchet bogat de cireșe coapte, fructe de pădure, gemuri și accente de ciocolată și condimente. Gustul este complex, cu o textură delicată, taninuri bine integrate și o prospețime echilibrată. Se recomandă aerarea și servirea la 14–16 °C, alături de carne roșie, lasagna sau paste cu sosuri bogate. Maturat timp de 18–24 luni în tonneaux de stejar, acest vin are un potențial de învechire de 5–10 ani și reflectă perfect caracterul elegant și autentic al zonei Veneto.

-
125109 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Crama Pieropan, fondată în 1880, este un nume de referință în vinificația italiană, îmbinând tradiția cu inovația. Conducerea actuală, aflată la a patra generație, continuă să producă vinuri rafinate în crama modernă din Villa Cipolla, Tregnago, în inima regiunii Valpolicella. Pieropan Ruberpan 2021 Bio este un vin roșu liniștit, certificat ecologic, obținut din soiurile Corvina, Corvinone, Rondinella și Croatina. Culoarea sa rubinie intensă anunță un buchet bogat de cireșe coapte, fructe de pădure, gemuri și accente de ciocolată și condimente. Gustul este complex, cu o textură delicată, taninuri bine integrate și o prospețime echilibrată. Se recomandă aerarea și servirea la 14–16 °C, alături de carne roșie, lasagna sau paste cu sosuri bogate. Maturat timp de 18–24 luni în tonneaux de stejar, acest vin are un potențial de învechire de 5–10 ani și reflectă perfect caracterul elegant și autentic al zonei Veneto.