PIATRA NEAGRA 2019 Chateau Cojusna
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- MOLDOVA
CE SPUN EXPERȚII:
Fondată în 1995, crama Chateau Cojușna este un reper al tradiției viticole moldovenești. Amplasată în inima regiunii Codru, crama valorifică peste 200 ha de viță-de-vie, cultivând soiuri nobile ce reflectă fidel terroir-ul local și pasiunea pentru vinuri de calitate. Piatra Neagră este un vin roșu sec, elegant și complex, obținut dintr-un cupaj rafinat de Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi, recoltați manual în 2019. Maturat 18 luni în barrique-uri de stejar, dezvăluie un buchet profund, cu note de fructe negre coapte, condimente fine și accente subtile de vanilie și lemn dulce. Gustul este amplu și catifelat, cu taninuri bine integrate și un final lung, persistent. Se potrivește ideal cu preparate din carne roșie, vânat, tocană de vită sau brânzeturi maturate. Temperatura optimă de servire: 16-18˚C.
-
5950 -15%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Fondată în 1995, crama Chateau Cojușna este un reper al tradiției viticole moldovenești. Amplasată în inima regiunii Codru, crama valorifică peste 200 ha de viță-de-vie, cultivând soiuri nobile ce reflectă fidel terroir-ul local și pasiunea pentru vinuri de calitate. Piatra Neagră este un vin roșu sec, elegant și complex, obținut dintr-un cupaj rafinat de Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi, recoltați manual în 2019. Maturat 18 luni în barrique-uri de stejar, dezvăluie un buchet profund, cu note de fructe negre coapte, condimente fine și accente subtile de vanilie și lemn dulce. Gustul este amplu și catifelat, cu taninuri bine integrate și un final lung, persistent. Se potrivește ideal cu preparate din carne roșie, vânat, tocană de vită sau brânzeturi maturate. Temperatura optimă de servire: 16-18˚C.