PELERIN CABERNET FRANC RESERVE 2019 Domeniul Drăgași
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CABERNET FRANC
- 14,5%
- ROMâNIA
CE SPUN EXPERȚII:
Domeniul Drăgași este situat pe malul Oltului, o crama care cultivă șapte hectare de viță-de-vie din soiuri nobile precum Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, producând vinuri cu personalitate, premiate internațional. Cabernet Franc Pelerin este un vin roșu sec, obținut 100% din soiul Cabernet Franc, originar din Bordeaux, Franța. Cu o culoare roșie intensă, cu irizații violet, acest vin se remarcă printr-un buchet complex, cu arome de afine, cireșe sălbatice, vanilie, piper roșu și tabac. Maturat 30 de luni în butoaie de stejar, Pelerin Cabernet Franc are o structură corpolentă și taninuri bine integrate, fiind ideal pentru învechire. Este recomandat a fi servit la 18°C și se asociază perfect cu brânzeturi fine, carne roșie, preparate cu sosuri consistente sau sushi.

-
5951 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Domeniul Drăgași este situat pe malul Oltului, o crama care cultivă șapte hectare de viță-de-vie din soiuri nobile precum Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, producând vinuri cu personalitate, premiate internațional. Cabernet Franc Pelerin este un vin roșu sec, obținut 100% din soiul Cabernet Franc, originar din Bordeaux, Franța. Cu o culoare roșie intensă, cu irizații violet, acest vin se remarcă printr-un buchet complex, cu arome de afine, cireșe sălbatice, vanilie, piper roșu și tabac. Maturat 30 de luni în butoaie de stejar, Pelerin Cabernet Franc are o structură corpolentă și taninuri bine integrate, fiind ideal pentru învechire. Este recomandat a fi servit la 18°C și se asociază perfect cu brânzeturi fine, carne roșie, preparate cu sosuri consistente sau sushi.