PAOLO MENNINI NEGRU DE DRAGASANI 2018 Crama Mennini
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- NEGRU DE DRAGASANI
- 14,5%
- ROMâNIA
CE SPUN EXPERȚII:
Situata in Podgoria Dragasani, langa Strejesti, crama Mennini a fost fondata in 2012 de catre Paolo Mennini. Astazi, in cele peste 70 de hectare de vita de vie sunt cultivate soiuri de struguri diferite, de la Negru de Dragasani, Tamaioasa Romaneasca sau Burgund Mare pana la Chardonnay, Pinot Noir, Merlot sau Sauvignon Blanc. Recomandarea de astazi, Paolo Mennini Negru de Dragasani, este un vin rosu excelent in orice moment si perfect pentru un cadou special. Rosu intens, vinul scoate in evidenta olfactiv note de fructe de padure, mure si cirese amare, in vreme ce, pe palat, regasim arome de lemn, fructe negre de padure si ciocolata. Postgustul este lung, persistent si aromat. Savurati acest vin la 15-17 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, cum ar fi preparate din carne rosie, vanat sau piept de rata, trufe, ciuperci si branzeturi maturate.

-
115100 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Situata in Podgoria Dragasani, langa Strejesti, crama Mennini a fost fondata in 2012 de catre Paolo Mennini. Astazi, in cele peste 70 de hectare de vita de vie sunt cultivate soiuri de struguri diferite, de la Negru de Dragasani, Tamaioasa Romaneasca sau Burgund Mare pana la Chardonnay, Pinot Noir, Merlot sau Sauvignon Blanc. Recomandarea de astazi, Paolo Mennini Negru de Dragasani, este un vin rosu excelent in orice moment si perfect pentru un cadou special. Rosu intens, vinul scoate in evidenta olfactiv note de fructe de padure, mure si cirese amare, in vreme ce, pe palat, regasim arome de lemn, fructe negre de padure si ciocolata. Postgustul este lung, persistent si aromat. Savurati acest vin la 15-17 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, cum ar fi preparate din carne rosie, vanat sau piept de rata, trufe, ciuperci si branzeturi maturate.