MASSO ANTICO PRIMITIVO SALENTO 2023 Masso Antico
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- PRIMITIVO
- 14%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
98 puncte Luca Maroni
Masso Antico este o cramă din sudul Italiei, mai exact din regiunea Puglia. Crama este deţinută de Danielle Ress şi Carlo Filippi, doi producători care îşi urmează pasiunea şi crezul că vinurile trebuie să reflecte caracteristicile locului din care provin. Vinurile Masso Antico sunt interpretări moderne ale soiurilor de struguri locali. Vinul de astăzi, Masso Antico Primitivo Del Salento Single Vineyard 2023, este un vin roşu rubiniu obţinut din struguri Primitivo, care aduce în prim plan note olfactive de prune şi cireşe bine coapte, iar pe palat dezvăluie o corpolenţă bine conturată, fiind totodată catifelat şi elegant, cu un final lung şi persistent. Degustaţi acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne roşie şi brânzeturi maturate.

-
5548 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
98 puncte Luca Maroni
Masso Antico este o cramă din sudul Italiei, mai exact din regiunea Puglia. Crama este deţinută de Danielle Ress şi Carlo Filippi, doi producători care îşi urmează pasiunea şi crezul că vinurile trebuie să reflecte caracteristicile locului din care provin. Vinurile Masso Antico sunt interpretări moderne ale soiurilor de struguri locali. Vinul de astăzi, Masso Antico Primitivo Del Salento Single Vineyard 2023, este un vin roşu rubiniu obţinut din struguri Primitivo, care aduce în prim plan note olfactive de prune şi cireşe bine coapte, iar pe palat dezvăluie o corpolenţă bine conturată, fiind totodată catifelat şi elegant, cu un final lung şi persistent. Degustaţi acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne roşie şi brânzeturi maturate.