MANDRAROSSA GRILLO 2023 Settesoli
- SEC
- ALB
- LINIȘTIT
- 750ML
- GRILLO
- 13,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
Cooperativa Cantine Settesoli, lider în sud-vestul Siciliei, se remarcă prin vinurile de calitate superioară, obținute prin metode sustenabile. În prezent, operând din propria sa cramă dedicată, Mandrarossa se concentrează tot mai mult pe vinuri provenite dintr-un singur loc, cu un accent deosebit pe soiuri siciliene native, precum Nero d'Avola, Grillo, Grecanico și Zibibbo. Mandrarossa Grillo 2022, un vin alb sicilian din soiul Grillo, încântă cu o culoare galben-pai strălucitoare, dar și cu aromele olfactive de grapefruit, piersici proaspete și un subtil iz de busuioc. Gustul este dominat de citrice și fructe cu sâmburi, culminând cu un final plăcut și persistent. Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10°C. Perfect ca atare sau alături de pește sau paste cu fructe de mare.

-
5951 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Cooperativa Cantine Settesoli, lider în sud-vestul Siciliei, se remarcă prin vinurile de calitate superioară, obținute prin metode sustenabile. În prezent, operând din propria sa cramă dedicată, Mandrarossa se concentrează tot mai mult pe vinuri provenite dintr-un singur loc, cu un accent deosebit pe soiuri siciliene native, precum Nero d'Avola, Grillo, Grecanico și Zibibbo. Mandrarossa Grillo 2022, un vin alb sicilian din soiul Grillo, încântă cu o culoare galben-pai strălucitoare, dar și cu aromele olfactive de grapefruit, piersici proaspete și un subtil iz de busuioc. Gustul este dominat de citrice și fructe cu sâmburi, culminând cu un final plăcut și persistent. Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10°C. Perfect ca atare sau alături de pește sau paste cu fructe de mare.