GRAMOFON WINE CUVEE ROȘU 2022 Gramofon Wine
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,8%
- ROMâNIA
Situată în Dealu Mare, una dintre cele mai valoroase regiuni viticole ale României, Gramofon Wine își are viile în apropierea orașului Urlați, pe Drumul Vinului, într-un cadru cu o bogată tradiție oenologică. Crama este fondată de muzicianul Marcel Pascu și îmbină terroir-ul local cu o abordare modernă și creativă a vinificației.GRAMOFON WINE CUVEE ROȘU 2022 este un asamblaj rafinat de Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră. Se remarcă prin culoarea rubinie intensă și aromele de fructe de pădure, cireșe amare și note fine de lemn. Gustul este complex, cu taninuri bine integrate, echilibru alcoolic și un postgust catifelat, ușor condimentat și elegant. Se potrivește excelent cu carne de miel sau vânat și se exprimă surprinzător de bine alături de deserturi cu ciocolată neagră.Temperatura optimă de servire: 16–18°C.
-
8068 -15%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Situată în Dealu Mare, una dintre cele mai valoroase regiuni viticole ale României, Gramofon Wine își are viile în apropierea orașului Urlați, pe Drumul Vinului, într-un cadru cu o bogată tradiție oenologică. Crama este fondată de muzicianul Marcel Pascu și îmbină terroir-ul local cu o abordare modernă și creativă a vinificației.GRAMOFON WINE CUVEE ROȘU 2022 este un asamblaj rafinat de Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră. Se remarcă prin culoarea rubinie intensă și aromele de fructe de pădure, cireșe amare și note fine de lemn. Gustul este complex, cu taninuri bine integrate, echilibru alcoolic și un postgust catifelat, ușor condimentat și elegant. Se potrivește excelent cu carne de miel sau vânat și se exprimă surprinzător de bine alături de deserturi cu ciocolată neagră.Temperatura optimă de servire: 16–18°C.