GRAMOFON WINE CABERNET SAUVINGNON 2022 Gramofon Wine
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CABERNET SAUVIGNON
- 13,7%
- ROMâNIA
Gramofon Wine s-a născut din pasiunea lui Marcel Pascu, muzician ce și-a regăsit rădăcinile în inima podgoriei Dealu Mare. Acolo, unde fiecare notă de soare se transformă în aromă, vinurile Gramofon spun o poveste armonioasă despre tradiție, emoție și rafinament. Cabernet Sauvignon 2022 – Gramofon Wine cucerește vizual prin nuanțele sale rubinii intense. Buchetul olfactiv este dominat de arome coapte de fructe de pădure, cireșe amare și subtile accente lemnoase. Gustul este catifelat și echilibrat, cu note fructate, condimente dulci și un postgust lung și aromat. Se recomandă servirea la 16–18°C. Este partenerul ideal al preparatelor din carne de miel sau vânat, acompaniate de piureuri de rădăcinoase, dar și al deserturilor cu ciocolată neagră, cu care creează o experiență senzorială intensă și memorabilă.
-
9076 -15%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Gramofon Wine s-a născut din pasiunea lui Marcel Pascu, muzician ce și-a regăsit rădăcinile în inima podgoriei Dealu Mare. Acolo, unde fiecare notă de soare se transformă în aromă, vinurile Gramofon spun o poveste armonioasă despre tradiție, emoție și rafinament. Cabernet Sauvignon 2022 – Gramofon Wine cucerește vizual prin nuanțele sale rubinii intense. Buchetul olfactiv este dominat de arome coapte de fructe de pădure, cireșe amare și subtile accente lemnoase. Gustul este catifelat și echilibrat, cu note fructate, condimente dulci și un postgust lung și aromat. Se recomandă servirea la 16–18°C. Este partenerul ideal al preparatelor din carne de miel sau vânat, acompaniate de piureuri de rădăcinoase, dar și al deserturilor cu ciocolată neagră, cu care creează o experiență senzorială intensă și memorabilă.