FLEURT ROSE MAGNUM 2023 Familia Darabont
- SEC
- ROZE
- LINIȘTIT
- 1.5L
- CUPAJ
- 13%
- ROMâNIA
Crama Familia Darabont, din Biharia, județul Bihor, reprezintă visul a trei generații de viticultori care îmbină pasiunea cu tradiția. Cu peste 40 de hectare de viță-de-vie îngrijite cu drag și atenție, familia Darabont produce vinuri proaspete din vii tinere, utilizând metode moderne, respectând totodata valorile tradiționale. Fleurt 2022 este un vin rosé sec, obținut din soiurile Fetească Neagră și Burgund Mare. Cu o culoare roz pal, acest vin oferă un caracter proaspăt și savuros, cu arome diafane de fructe roșii și note florale elegante. Pe palat, Fleurt dezvăluie un echilibru rafinat între fructozitate și aciditate, cu arome de zmeură și căpșuni, completate de o textură catifelată. Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10 grade Celsius, fiind ideal alături de salate proaspete, fructe de mare, brânzeturi ușoare sau preparate din carne albă.

-
115100 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Crama Familia Darabont, din Biharia, județul Bihor, reprezintă visul a trei generații de viticultori care îmbină pasiunea cu tradiția. Cu peste 40 de hectare de viță-de-vie îngrijite cu drag și atenție, familia Darabont produce vinuri proaspete din vii tinere, utilizând metode moderne, respectând totodata valorile tradiționale. Fleurt 2022 este un vin rosé sec, obținut din soiurile Fetească Neagră și Burgund Mare. Cu o culoare roz pal, acest vin oferă un caracter proaspăt și savuros, cu arome diafane de fructe roșii și note florale elegante. Pe palat, Fleurt dezvăluie un echilibru rafinat între fructozitate și aciditate, cu arome de zmeură și căpșuni, completate de o textură catifelată. Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10 grade Celsius, fiind ideal alături de salate proaspete, fructe de mare, brânzeturi ușoare sau preparate din carne albă.