EL VINCULO 2019 Alejandro Fernandez - Pesquera
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- TEMPRANILLO
- 14,5%
- SPANIA
Vremea joacă un rol important în calitatea vinurilor Pesquera. Regiunea La Mancha din Spania are o climă continentală extremă, cu ierni geroase şi veri foarte călduroase, aproape fără anotimpuri de tranziție între ele, ceea ce favorizează producerea unor struguri și apoi a unor vinuri de înaltă calitate, cunoscute acum peste tot în lume. Recomandarea noastră de astăzi, El Vínculo 2019, este un vin elegant și catifelat, realizat din struguri Tempranillo atent selecționați. Buchetul surprinde prin tonuri de mure, coacăze, condimente și lemn de santal. Gustul este unul complex și savuros, cu arome de fructe de pădure negre și roșii, urmate apoi de niște note condimentate. Acest vin poate fi degustat la 14-17 grade Celsius, alături de diverse combinații culinare, de la carne de vânat, carne roșie, carne de miel până la brânzeturi de oaie.

-
7565 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Vremea joacă un rol important în calitatea vinurilor Pesquera. Regiunea La Mancha din Spania are o climă continentală extremă, cu ierni geroase şi veri foarte călduroase, aproape fără anotimpuri de tranziție între ele, ceea ce favorizează producerea unor struguri și apoi a unor vinuri de înaltă calitate, cunoscute acum peste tot în lume. Recomandarea noastră de astăzi, El Vínculo 2019, este un vin elegant și catifelat, realizat din struguri Tempranillo atent selecționați. Buchetul surprinde prin tonuri de mure, coacăze, condimente și lemn de santal. Gustul este unul complex și savuros, cu arome de fructe de pădure negre și roșii, urmate apoi de niște note condimentate. Acest vin poate fi degustat la 14-17 grade Celsius, alături de diverse combinații culinare, de la carne de vânat, carne roșie, carne de miel până la brânzeturi de oaie.