DOMAINE NATHALIE ET GILLES FEVRE CHABLIS 2023 Domaine Nathalie et Gilles Fevre
- SEC
- ALB
- LINIȘTIT
- 750ML
- CHARDONNAY
- 12,5%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
Oenologii Nathalie şi Gilles Fevre au devenit cunoscuţi alături de vărul lor, celebrul William Fevre, cei trei fiind parteneri până în 2004. Atunci, Nathalie şi Gilles au pornit pe propriul drum, o decizie inspirată având în vedere succesul care a urmat. Recomandarea de astăzi, Domaine Nathalie et Gilles Fèvre Chablis 2023, este un vin fermecător, elegant şi proaspăt, realizat din soiul de struguri Chardonnay. Galben-pai strălucitor, cu note olfactive de piersici, pere şi citrice, vinul are pe palat o structură cremoasă, bine echilibrată, cu arome de lămâie, salvie, mere, pere, caise şi o mineralitate uşor sărată. Savuraţi acest vin la 10-12 grade Celsius, ca aperitiv sau în diverse combinaţii culinare, de la stridii şi crustacee până la peşte la grătar sau jambon cu verdeţuri.

-
125109 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Oenologii Nathalie şi Gilles Fevre au devenit cunoscuţi alături de vărul lor, celebrul William Fevre, cei trei fiind parteneri până în 2004. Atunci, Nathalie şi Gilles au pornit pe propriul drum, o decizie inspirată având în vedere succesul care a urmat. Recomandarea de astăzi, Domaine Nathalie et Gilles Fèvre Chablis 2023, este un vin fermecător, elegant şi proaspăt, realizat din soiul de struguri Chardonnay. Galben-pai strălucitor, cu note olfactive de piersici, pere şi citrice, vinul are pe palat o structură cremoasă, bine echilibrată, cu arome de lămâie, salvie, mere, pere, caise şi o mineralitate uşor sărată. Savuraţi acest vin la 10-12 grade Celsius, ca aperitiv sau în diverse combinaţii culinare, de la stridii şi crustacee până la peşte la grătar sau jambon cu verdeţuri.