DOMAINE LE MOURRE CHATEAUNNEUF-DU-PAPE 2022 Cellier des Princes
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 16%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
92 puncte Robert Parker, 90-92 puncte Jeb Dunnuck,15.5 puncte Jancis Robinson
Crama Cellier des Princes, fondată în 1925 de vinificatori din renumita regiune Châteauneuf-du-Pape, s-a remarcat din nou pe scena internațională după relansarea din 2005. Astăzi, crama este un simbol al tradiției și calității în sudul Franței. Domaine le Mourre – AOP Châteauneuf-du-Pape este un vin obținut din Grenache și Mourvèdre, culeși manual la maturitate deplină. Are o culoare rubiniu intens, strălucitor și un buchet generos de fructe roșii proaspete și condimente tipice soiului. Pe palat, vinul se distinge prin taninuri catifelate, rotunjime, note dulci și arome persistente de vișine negre și condimente fine. Se recomandă a fi servit la 16–18°C, alături de preparate din carne în sos, precum boeuf bourguignon, mușchi de vită la grătar, fazan cu hribi sau brânzeturi maturate.
-
220187 -15%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
92 puncte Robert Parker, 90-92 puncte Jeb Dunnuck,15.5 puncte Jancis Robinson
Crama Cellier des Princes, fondată în 1925 de vinificatori din renumita regiune Châteauneuf-du-Pape, s-a remarcat din nou pe scena internațională după relansarea din 2005. Astăzi, crama este un simbol al tradiției și calității în sudul Franței. Domaine le Mourre – AOP Châteauneuf-du-Pape este un vin obținut din Grenache și Mourvèdre, culeși manual la maturitate deplină. Are o culoare rubiniu intens, strălucitor și un buchet generos de fructe roșii proaspete și condimente tipice soiului. Pe palat, vinul se distinge prin taninuri catifelate, rotunjime, note dulci și arome persistente de vișine negre și condimente fine. Se recomandă a fi servit la 16–18°C, alături de preparate din carne în sos, precum boeuf bourguignon, mușchi de vită la grătar, fazan cu hribi sau brânzeturi maturate.