DIODICE TRE VITIGNI ROSSO PUGLIA 2022 Varvaglione
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14%
- ITALIA
97 puncte Luca Maroni
Situată în regiunea Puglia, crama Varvaglione îmbină tradiția de patru generații cu inovația modernă. Diodice Tre Vitigni Rosso Puglia IGP 2022 este un vin roșu elegant, obținut dintr-un asamblaj armonios de Cabernet Sauvignon (60%), Primitivo (20%) și Syrah (20%). Vinul are o culoare de roșu rubiniu intens, cu reflexii violacee atrăgătoare. Olfactiv, dezvăluie arome de fructe negre coapte, accente florale discrete și nuanțe de vanilie, cacao și condimente fine. Gustul este catifelat, cu taninuri bine integrate, corp mediu spre plin și un postgust lung, cu note de ciocolată neagră și fructe suculente. Se servește ideal la 16-18°C. Este companionul perfect pentru carne roșie la grătar, ragu de vită, brânzeturi maturate sau preparate mediteraneene pe bază de legume și ierburi aromatice.

-
7263 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
97 puncte Luca Maroni
Situată în regiunea Puglia, crama Varvaglione îmbină tradiția de patru generații cu inovația modernă. Diodice Tre Vitigni Rosso Puglia IGP 2022 este un vin roșu elegant, obținut dintr-un asamblaj armonios de Cabernet Sauvignon (60%), Primitivo (20%) și Syrah (20%). Vinul are o culoare de roșu rubiniu intens, cu reflexii violacee atrăgătoare. Olfactiv, dezvăluie arome de fructe negre coapte, accente florale discrete și nuanțe de vanilie, cacao și condimente fine. Gustul este catifelat, cu taninuri bine integrate, corp mediu spre plin și un postgust lung, cu note de ciocolată neagră și fructe suculente. Se servește ideal la 16-18°C. Este companionul perfect pentru carne roșie la grătar, ragu de vită, brânzeturi maturate sau preparate mediteraneene pe bază de legume și ierburi aromatice.