Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

CUVEE PAUL 2022 Crama Ferdi

  • SEC
  • ROȘU
  • LINIȘTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14,6%
  • ROMâNIA
DESPRE ACEST VIN

Cuvee Paul este un cupaj, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Este un vin corpolent și complex, cu note de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Degustati acest vin la o temperatura de 16-18 grade Celsius alaturi de gratar din carne de vita sau porc, meniuri cu specific vanatoresc sau branzeturi maturate.

CUVEE PAUL 2022
  • 149 129 -13%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
149 129 -13%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri
DESPRE ACEST VIN

Cuvee Paul este un cupaj, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Este un vin corpolent și complex, cu note de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Degustati acest vin la o temperatura de 16-18 grade Celsius alaturi de gratar din carne de vita sau porc, meniuri cu specific vanatoresc sau branzeturi maturate.

Cele mai
cumparate
vinuri