CLOS DES MURES 2021 Paul Mas
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
93 puncte James Suckling
Domeniile Paul Mas reprezintă o afacere de familie începută în 1892. Domeniile Paul Mas includ astăzi peste 600 ha de podgorii cu viţă-de-vie, dintre care 92 ha sunt cu viţe organice. Aici se cultivă 40 de soiuri de struguri diferite, toate beneficiind de terroir-ul excelent al binecunoscutei provincii Languedoc, Franţa. Vinul de astăzi, Chateau Paul Mas Clos des Mures, este un cupaj roşu obţinut din Syrah (83%), Grenache (12%) şi Mourvedre (5%). Mătăsos şi plin, vinul scoate în evidenţă note olfactive de coacăze negre, violete, mure, dar şi tente de cacao şi mirodenii. Pe palat, se dezvăluie bine structurat şi echlibrat, predominant fructat, la care se adaugă aromele de cacao. De savurat la 17-18 ˚C, în diverse combinaţii culinare, cum ar fi carne roşie, vânat, piept de raţă sau brânzeturi.

-
8981 -9%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
93 puncte James Suckling
Domeniile Paul Mas reprezintă o afacere de familie începută în 1892. Domeniile Paul Mas includ astăzi peste 600 ha de podgorii cu viţă-de-vie, dintre care 92 ha sunt cu viţe organice. Aici se cultivă 40 de soiuri de struguri diferite, toate beneficiind de terroir-ul excelent al binecunoscutei provincii Languedoc, Franţa. Vinul de astăzi, Chateau Paul Mas Clos des Mures, este un cupaj roşu obţinut din Syrah (83%), Grenache (12%) şi Mourvedre (5%). Mătăsos şi plin, vinul scoate în evidenţă note olfactive de coacăze negre, violete, mure, dar şi tente de cacao şi mirodenii. Pe palat, se dezvăluie bine structurat şi echlibrat, predominant fructat, la care se adaugă aromele de cacao. De savurat la 17-18 ˚C, în diverse combinaţii culinare, cum ar fi carne roşie, vânat, piept de raţă sau brânzeturi.