Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

CHATEAUNEUF-DU-PAPE LES HAUTS DES COTEAUX 2019 Cellier des Princes

  • SEC
  • ROȘU
  • LINIȘTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 15,5%
  • FRANțA

CE SPUN EXPERȚII:

Robert Parker
Robert Parker

Another special cuvée, the 2019 Chateauneuf du Pape les Hauts des Coteaux is a blend of 90% Grenache and 5% each Mourvèdre and Syrah.... Deschide review

Another special cuvée, the 2019 Chateauneuf du Pape les Hauts des Coteaux is a blend of 90% Grenache and 5% each Mourvèdre and Syrah. Maturation takes place in a mix of new oak barriques (20%), older wood (40%) and concrete tanks (40%). Scents of purple raspberries lead the way, and it's expressive but less floral than the single-domaine wines. On the palate, the wine is full-bodied and rich, velvety and plush, long and concentrated.

Închide review

DESPRE ACEST VIN

 93 puncte Robert Parker

Crama Cellier des Princes, fondată în 1925, reunește vinificatorii din celebra regiune Châteauneuf-du-Pape. După o perioadă de anonimat, crama a fost relansată în 2005, recăpătând rapid recunoaștere internațională prin vinuri de calitate superioară. Un exemplu remarcabil este AOP Châteauneuf-du-Pape – Les Hauts des Côteaux 2019, cuvée de vârf produsă doar în anii excelenți. Obținut din struguri Grenache (90%), Mourvèdre (5%) și Syrah (5%), recoltați manual de pe vii vechi de peste 60 de ani, vinul impresionează printr-o culoare roșu intens, profundă. Nasul este complex, cu note de vanilie, lemn prăjit și lemn dulce, rezultate din maturarea în baricuri. Pe palat se remarcă taninuri catifelate, arome dense de fructe coapte, condimente fine și un final lung, elegant, cu accente de lemn dulce și piper. Se servește la o temperatură de 15°–17°C și se potrivește ideal cu preparate din carne cu sosuri bogate, precum vită bourguignon, vânat cu sos de merișoare sau brânzeturi rafinate.

CHATEAUNEUF-DU-PAPE LES HAUTS DES COTEAUX 2019
  • 250 218 -13%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
250 218 -13%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri

CE SPUN EXPERȚII:

Robert Parker
Robert Parker

Another special cuvée, the 2019 Chateauneuf du Pape les Hauts des Coteaux is a blend of 90% Grenache and 5% each Mourvèdre and Syrah.... Deschide review

Another special cuvée, the 2019 Chateauneuf du Pape les Hauts des Coteaux is a blend of 90% Grenache and 5% each Mourvèdre and Syrah. Maturation takes place in a mix of new oak barriques (20%), older wood (40%) and concrete tanks (40%). Scents of purple raspberries lead the way, and it's expressive but less floral than the single-domaine wines. On the palate, the wine is full-bodied and rich, velvety and plush, long and concentrated.

Închide review

DESPRE ACEST VIN

 93 puncte Robert Parker

Crama Cellier des Princes, fondată în 1925, reunește vinificatorii din celebra regiune Châteauneuf-du-Pape. După o perioadă de anonimat, crama a fost relansată în 2005, recăpătând rapid recunoaștere internațională prin vinuri de calitate superioară. Un exemplu remarcabil este AOP Châteauneuf-du-Pape – Les Hauts des Côteaux 2019, cuvée de vârf produsă doar în anii excelenți. Obținut din struguri Grenache (90%), Mourvèdre (5%) și Syrah (5%), recoltați manual de pe vii vechi de peste 60 de ani, vinul impresionează printr-o culoare roșu intens, profundă. Nasul este complex, cu note de vanilie, lemn prăjit și lemn dulce, rezultate din maturarea în baricuri. Pe palat se remarcă taninuri catifelate, arome dense de fructe coapte, condimente fine și un final lung, elegant, cu accente de lemn dulce și piper. Se servește la o temperatură de 15°–17°C și se potrivește ideal cu preparate din carne cu sosuri bogate, precum vită bourguignon, vânat cu sos de merișoare sau brânzeturi rafinate.

Cele mai
cumparate
vinuri