CHATEAU MARSAU FRANCS COTES DE BORDEAUX 2019 Chateau Marsau
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- MERLOT
- 14,5%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
95 puncte James Suckling, 92 puncte Robert Parker
Château Marsau este un domeniu din regiunea Bordeaux, Franța, deținut încă din 1994 de către familia Chadronnier. Astăzi, Château Marsau este condusă de Mathieu Chadronnier și soția sa, Anne-Laurence, oenologul cramei. Recomandarea noastră, Francs - Côtes de Bordeaux 2019, este un vin roșu purpuriu realizat 100% din struguri Merlot. Olfactiv, descoperim note de cireșe, fructe de pădure, măsline negre și boabe de cafea. Pe palat, vinul se dezvăluie corpolent, elegant, cu taninuri bogate și aromate. Serviți acest vin la o temperatură de 16-18°C, în diverse combinații culinare, de la paste cu sos roșu sau brânzeturi (blue cheese, cheddar, gorgonzola) până la preparate cu carne de vită, miel, vițel, porc sau pui.

-
149130 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
95 puncte James Suckling, 92 puncte Robert Parker
Château Marsau este un domeniu din regiunea Bordeaux, Franța, deținut încă din 1994 de către familia Chadronnier. Astăzi, Château Marsau este condusă de Mathieu Chadronnier și soția sa, Anne-Laurence, oenologul cramei. Recomandarea noastră, Francs - Côtes de Bordeaux 2019, este un vin roșu purpuriu realizat 100% din struguri Merlot. Olfactiv, descoperim note de cireșe, fructe de pădure, măsline negre și boabe de cafea. Pe palat, vinul se dezvăluie corpolent, elegant, cu taninuri bogate și aromate. Serviți acest vin la o temperatură de 16-18°C, în diverse combinații culinare, de la paste cu sos roșu sau brânzeturi (blue cheese, cheddar, gorgonzola) până la preparate cu carne de vită, miel, vițel, porc sau pui.