CEPPO MARCHE PASSERINA 2023 Il Conte Villa Pradone
- SEC
- ALB
- LINIȘTIT
- 750ML
- PASSERINA
- 12%
- ITALIA
90 puncte Wine Enthusiast
Situată în inima regiunii Marche, crama Il Conte Villa Prandone își desfășoară activitatea pe colinele însorite ale satului medieval Monteprandone, beneficiind de influențele blânde ale Mării Adriatice și ale Munților Sibillini. Microclimatul ideal și solurile argiloase conferă vinurilor sale o identitate distinctă și autentică. Ceppo Marche Passerina I.G.P. este un vin alb proaspăt și expresiv, obținut din struguri Passerina cultivați pe pantele line din zona Ascoli Piceno. De culoare galben-pai cu reflexe verzui, vinul dezvăluie un buchet fructat și floral, cu arome de mere verzi, citrice și flori albe. Gustul este plin și armonios, cu o aciditate vibrantă și note minerale bine conturate. Se servește rece, la 8–10 °C și se potrivește excelent cu antreuri fine, pește la grătar și preparate ușoare din bucătăria mediteraneană.

-
5952 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
90 puncte Wine Enthusiast
Situată în inima regiunii Marche, crama Il Conte Villa Prandone își desfășoară activitatea pe colinele însorite ale satului medieval Monteprandone, beneficiind de influențele blânde ale Mării Adriatice și ale Munților Sibillini. Microclimatul ideal și solurile argiloase conferă vinurilor sale o identitate distinctă și autentică. Ceppo Marche Passerina I.G.P. este un vin alb proaspăt și expresiv, obținut din struguri Passerina cultivați pe pantele line din zona Ascoli Piceno. De culoare galben-pai cu reflexe verzui, vinul dezvăluie un buchet fructat și floral, cu arome de mere verzi, citrice și flori albe. Gustul este plin și armonios, cu o aciditate vibrantă și note minerale bine conturate. Se servește rece, la 8–10 °C și se potrivește excelent cu antreuri fine, pește la grătar și preparate ușoare din bucătăria mediteraneană.