CAVA ROGER GOULART JOSEP VALLS 2020 Roger Goulart
- EXTRA BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 12%
- SPANIA
91 puncte James Suckling
Fondată în 1882, crama Roger Goulart din Sant Esteve Sesrovires, Alto Penedes este un nume de referință în producția de cava de calitate. Cava Roger Goulart Josep Valls 2020 este creat dintr-un cupaj rafinat de Chardonnay, Xarel·lo, Macabeo și Parellada, maturat peste 5 ani pe drojdii, după metoda tradițională. Se prezintă cu o culoare galben-pai strălucitor, cu un perlaj fin și persistent. Olfactiv, vinul dezvăluie arome proaspete de fructe cărnoase și exotice, completate de nuanțe de patiserie, flori uscate, drojdie și un fond subtil afumat și cremos. Gustul este plin de viață, cu o aciditate bine echilibrată, textură crocantă și volum frumos conturat, amplificat de notele dulci discrete. Se servește la 8–10°C și se potrivește perfect ca aperitiv rafinat sau alături de preparate gastronomice complexe din pește, fructe de mare sau carne albă cu sosuri delicate.

-
7565 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
91 puncte James Suckling
Fondată în 1882, crama Roger Goulart din Sant Esteve Sesrovires, Alto Penedes este un nume de referință în producția de cava de calitate. Cava Roger Goulart Josep Valls 2020 este creat dintr-un cupaj rafinat de Chardonnay, Xarel·lo, Macabeo și Parellada, maturat peste 5 ani pe drojdii, după metoda tradițională. Se prezintă cu o culoare galben-pai strălucitor, cu un perlaj fin și persistent. Olfactiv, vinul dezvăluie arome proaspete de fructe cărnoase și exotice, completate de nuanțe de patiserie, flori uscate, drojdie și un fond subtil afumat și cremos. Gustul este plin de viață, cu o aciditate bine echilibrată, textură crocantă și volum frumos conturat, amplificat de notele dulci discrete. Se servește la 8–10°C și se potrivește perfect ca aperitiv rafinat sau alături de preparate gastronomice complexe din pește, fructe de mare sau carne albă cu sosuri delicate.