CAVA AVINYO RESERVA BRUT 2022 Avinyo Cava
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 12%
- SPANIA
CE SPUN EXPERȚII:
Crama Avinyó, aflată în inima regiunii Penedès, are o tradiție viticolă de peste patru secole. Toate etapele de producție – de la culesul strugurilor ecologici până la maturarea în sticlă – sunt realizate exclusiv în proprietate. Avinyó Brut Reserva Cava 2022 Bio este un spumant rafinat, un cupaj clasic de Xarel·lo (60%), Macabeo (25%) și Parellada (15%), soiuri provenite din vii vechi, cultivate organic. De culoare galben-pai, cu un perlaj fin și persistent, vinul oferă un buchet proaspăt și floral, cu accente de măr verde și citrice. Gustul este curat, echilibrat și mineral, susținut de un dozaj brut de 6g/l, care conferă un final revigorant. A fost maturat minimum 18 luni pe drojdii pentru un plus de complexitate și finețe. Se servește la 8–10 °C și însoțește perfect antreuri delicate și preparate din pește alb.

-
7767 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Crama Avinyó, aflată în inima regiunii Penedès, are o tradiție viticolă de peste patru secole. Toate etapele de producție – de la culesul strugurilor ecologici până la maturarea în sticlă – sunt realizate exclusiv în proprietate. Avinyó Brut Reserva Cava 2022 Bio este un spumant rafinat, un cupaj clasic de Xarel·lo (60%), Macabeo (25%) și Parellada (15%), soiuri provenite din vii vechi, cultivate organic. De culoare galben-pai, cu un perlaj fin și persistent, vinul oferă un buchet proaspăt și floral, cu accente de măr verde și citrice. Gustul este curat, echilibrat și mineral, susținut de un dozaj brut de 6g/l, care conferă un final revigorant. A fost maturat minimum 18 luni pe drojdii pentru un plus de complexitate și finețe. Se servește la 8–10 °C și însoțește perfect antreuri delicate și preparate din pește alb.