CAPO ZAFFERANO ROSSO APPASSIMENTO PUGLIA 2023 Capo Zafferano
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
96 puncte Luca Maroni
Situată în sudul Italiei, în celebra regiune viticolă Puglia, Capo Zafferano înseamnă astăzi viticultură sustenabilă. Scopul principal al cramei este de a produce vinuri spectaculoase, care să reprezinte şi să evidenţieze caracteristicile terroir-ului. Propunerea noastră de astăzi, Capo Zafferano Appassimento Puglia I.G.T, este un cupaj roşu savuros obţinut din Negroamaro, Merlot şi Primitivo. Roşu intens, vinul dezvăluie mai întâi note olfactive de fructe coapte şi uscate, cum ar fi prune şi stafide. Pe palat întâlnim arome de ciocolată şi condimente, ceea ce oferă vinului o structură bine echilibrată, plăcută şi matură. Degustaţi acest vin la 18-20 de grade Celsius, alături de carne de vânat la grătar, supe consistente sau brânzeturi maturate.

-
6557 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
96 puncte Luca Maroni
Situată în sudul Italiei, în celebra regiune viticolă Puglia, Capo Zafferano înseamnă astăzi viticultură sustenabilă. Scopul principal al cramei este de a produce vinuri spectaculoase, care să reprezinte şi să evidenţieze caracteristicile terroir-ului. Propunerea noastră de astăzi, Capo Zafferano Appassimento Puglia I.G.T, este un cupaj roşu savuros obţinut din Negroamaro, Merlot şi Primitivo. Roşu intens, vinul dezvăluie mai întâi note olfactive de fructe coapte şi uscate, cum ar fi prune şi stafide. Pe palat întâlnim arome de ciocolată şi condimente, ceea ce oferă vinului o structură bine echilibrată, plăcută şi matură. Degustaţi acest vin la 18-20 de grade Celsius, alături de carne de vânat la grătar, supe consistente sau brânzeturi maturate.