CAMARCANDA BOLGHERI 2018 Gaja Ca'Marcanda
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- ITALIA
95 puncte Robert Parker, 96 puncte Wine Spectator, 94 puncte James Suckling
Asamblaj de Cabernet Sauvignon - 80% si Cabernet Franc, 20%, cu o perioada de maturare in butoi de stejar de 18 luni, Ca’Marcanda 2018 este o creatie complexa cu structura tanica puternica si caracter mineral foarte expresiv. Aromele sunt impecabile si rafinate, cu tonuri aromatice de visine confiate, coacaze negre, coaja de portocala si condimente exotice, nuante care se succed si se completeaza reciproc. Senzatiile conferite de maturarea in butoi de stejar sunt foarte bine integrate, fiind transpuse in note de ciocolata si tabac, tonuri care completeaza portretul acestui super toscan unic. Postgustul se desfasoara in linia clasicului, bogat si voluptos, cu senzatii explozive, perfect dozate.

-
645Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
95 puncte Robert Parker, 96 puncte Wine Spectator, 94 puncte James Suckling
Asamblaj de Cabernet Sauvignon - 80% si Cabernet Franc, 20%, cu o perioada de maturare in butoi de stejar de 18 luni, Ca’Marcanda 2018 este o creatie complexa cu structura tanica puternica si caracter mineral foarte expresiv. Aromele sunt impecabile si rafinate, cu tonuri aromatice de visine confiate, coacaze negre, coaja de portocala si condimente exotice, nuante care se succed si se completeaza reciproc. Senzatiile conferite de maturarea in butoi de stejar sunt foarte bine integrate, fiind transpuse in note de ciocolata si tabac, tonuri care completeaza portretul acestui super toscan unic. Postgustul se desfasoara in linia clasicului, bogat si voluptos, cu senzatii explozive, perfect dozate.