CAIUS 2020 Ad Fines
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 15%
- FRANțA
Crama Ad Fines, fondată în 1994 de Michel Rocher, este o mică bijuterie viticolă situată pe versantul nordic al masivului Luberon, în sudul Franței. Cu doar 2,8 hectare cultivate, crama urmărește excelența absolută, vinificând soiuri nobile precum Serine, Syrah și Cabernet Sauvignon într-un terroir cu istorie milenară, inspirat de vechea rută romană Via Domitia. Caius este un vin roșu sec de colecție, creat majoritar din Cabernet Sauvignon, completat de Serine (30%). Are o culoare intensă, profundă, iar aromele sunt concentrat elegante: coacăze negre confiate, afine, note de pâine prăjită și flori uscate. Gustul este dens, structurat, dar rafinat, cu taninuri ferme și bine integrate și un final lung ce promite o evoluție spectaculoasă în timp. Se recomandă servirea la 17–18°C, în compania unor preparate precum vită maturată, vânat cu sosuri bogate, brânzeturi tari sau mâncăruri pe bază de trufe.
-
225Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Crama Ad Fines, fondată în 1994 de Michel Rocher, este o mică bijuterie viticolă situată pe versantul nordic al masivului Luberon, în sudul Franței. Cu doar 2,8 hectare cultivate, crama urmărește excelența absolută, vinificând soiuri nobile precum Serine, Syrah și Cabernet Sauvignon într-un terroir cu istorie milenară, inspirat de vechea rută romană Via Domitia. Caius este un vin roșu sec de colecție, creat majoritar din Cabernet Sauvignon, completat de Serine (30%). Are o culoare intensă, profundă, iar aromele sunt concentrat elegante: coacăze negre confiate, afine, note de pâine prăjită și flori uscate. Gustul este dens, structurat, dar rafinat, cu taninuri ferme și bine integrate și un final lung ce promite o evoluție spectaculoasă în timp. Se recomandă servirea la 17–18°C, în compania unor preparate precum vită maturată, vânat cu sosuri bogate, brânzeturi tari sau mâncăruri pe bază de trufe.