BORGO MOLINO TREVISO PROSECCO EXTRA DRY Borgo Molino
- EXTRA SEC
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
Crama Borgo Molino a fost fondată în 1922, în regiunea Marca Trevigiana, Treviso, pe dealurile din Conegliano și Valdobbiadene. Sergius Nardin este cel care a dezvoltat crama şi a transmis apoi fiilor săi dragostea pentru vinuri, dar şi experienţa acumulată în atâţia ani. Paolo şi Pietro sunt cei care conduc acum Borgo Molino, Paolo fiind oenolog şi responsabil de producţie, în vreme ce Pietro se ocupă de zona de marketing. Recomandarea noastră, Borgo Molino Prosecco DOC Treviso Extra Dry, este obţinut din struguri Glera şi cucereşte cu perlajul fin, persistent. Vinul scoate în evidenţă arome de mere golden şi pere Williams, în vreme ce gustul rotund dezvăluie o prospeţime savuroasă şi o aciditate vioaie. Degustaţi acest prosecco la 6-8 grade Celsius, fiind perfect ca aparitiv sau alături de preparate uşoare.

-
5548 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Crama Borgo Molino a fost fondată în 1922, în regiunea Marca Trevigiana, Treviso, pe dealurile din Conegliano și Valdobbiadene. Sergius Nardin este cel care a dezvoltat crama şi a transmis apoi fiilor săi dragostea pentru vinuri, dar şi experienţa acumulată în atâţia ani. Paolo şi Pietro sunt cei care conduc acum Borgo Molino, Paolo fiind oenolog şi responsabil de producţie, în vreme ce Pietro se ocupă de zona de marketing. Recomandarea noastră, Borgo Molino Prosecco DOC Treviso Extra Dry, este obţinut din struguri Glera şi cucereşte cu perlajul fin, persistent. Vinul scoate în evidenţă arome de mere golden şi pere Williams, în vreme ce gustul rotund dezvăluie o prospeţime savuroasă şi o aciditate vioaie. Degustaţi acest prosecco la 6-8 grade Celsius, fiind perfect ca aparitiv sau alături de preparate uşoare.