BLU ONICE 2020 Nativ
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- AGLIANICO
- 15%
- ITALIA
98 puncte Luca Maroni
Wine Nativ este un producator de vinuri din Irpinia, Paternopoli, sudul Italiei, ce a aparut pe piata prima data in 2008. Recunoscutul oenolog dr. Mario Ercolino si specialista in Stiinta Alimentelor dr. Roberta Pirone au pus bazele acestei afaceri ce are ca unic scop producerea unor vinuri premium. Nativ se concentreaza acum pe producerea vinurilor din soiurile de struguri tipice pentru zona. Recomandarea noastra de azi, Montemajor Nativ ”Blu Onice” Aglianico 2019, este un vin bogat, cremos, realizat din soiul de struguri Aglianico. Rosu violet inchis, vinul are un buchet in care predomina parfum de fructe negre si condimente mediteraneene. Gustul aduce in prim plan arome cremoase, de lichior de cirese negre, coacaze, lemn ars si cedru. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne, friptura de miel, gratare, tocanite cu legume si carne, branzeturi maturate etc.

-
135117 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
98 puncte Luca Maroni
Wine Nativ este un producator de vinuri din Irpinia, Paternopoli, sudul Italiei, ce a aparut pe piata prima data in 2008. Recunoscutul oenolog dr. Mario Ercolino si specialista in Stiinta Alimentelor dr. Roberta Pirone au pus bazele acestei afaceri ce are ca unic scop producerea unor vinuri premium. Nativ se concentreaza acum pe producerea vinurilor din soiurile de struguri tipice pentru zona. Recomandarea noastra de azi, Montemajor Nativ ”Blu Onice” Aglianico 2019, este un vin bogat, cremos, realizat din soiul de struguri Aglianico. Rosu violet inchis, vinul are un buchet in care predomina parfum de fructe negre si condimente mediteraneene. Gustul aduce in prim plan arome cremoase, de lichior de cirese negre, coacaze, lemn ars si cedru. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne, friptura de miel, gratare, tocanite cu legume si carne, branzeturi maturate etc.