BACANTA SYRAH BARRIQUE 2018 Crama Gîrboiu
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- SHIRAZ
- 14,5%
- ROMâNIA
CE SPUN EXPERȚII:
Medalie de Argint - Decanter 2022
Crama Girboiu este o crama din Vrancea, comuna Cotesti, o zona cu o vasta traditie in viticultura. Este o afacere de familie pornita in 2005, care detine o suprafata mare, de aproximativ 200 hectare. Bacanta Syrah este un vin rosu sec cu o culoare intensa rosie granata ce impresioneaza prin aroma pronuntata de fructe negre si condimente ca piper si eucalipt. Maturarea in butoaie noi de stejar frantuzesc a imbogatit vinul atat gustativ cat si olfactiv prin note fine de vanilie, cuisoare si ciocolata. Corp amplu, taninuri catifelate, o aciditate pe masura si un post gust fructat si persistent. Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, cum ar fi preparate din carne de miel, vita, vanat sau mancaruri indiene sau marocane.

-
9583 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Medalie de Argint - Decanter 2022
Crama Girboiu este o crama din Vrancea, comuna Cotesti, o zona cu o vasta traditie in viticultura. Este o afacere de familie pornita in 2005, care detine o suprafata mare, de aproximativ 200 hectare. Bacanta Syrah este un vin rosu sec cu o culoare intensa rosie granata ce impresioneaza prin aroma pronuntata de fructe negre si condimente ca piper si eucalipt. Maturarea in butoaie noi de stejar frantuzesc a imbogatit vinul atat gustativ cat si olfactiv prin note fine de vanilie, cuisoare si ciocolata. Corp amplu, taninuri catifelate, o aciditate pe masura si un post gust fructat si persistent. Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, cum ar fi preparate din carne de miel, vita, vanat sau mancaruri indiene sau marocane.