AMARONE DELLA VALPOLICELLA RISERVA VIGNA GARZON 2018 Pieropan
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 16,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
95 puncte James Suckling
Crama Pieropan, fondată în 1880, este un reper al vinificației italiene, fiind condusă astăzi de Andrea și Dario, reprezentanții celei de-a patra generații a familiei. Cu o istorie de excelență și inovație, crama își desfășoară activitatea în trei locații, inclusiv în moderna cramă subterană din Soave. Pieropan Amarone Vigna Garzon 2018 este un vin roșu complex, produs din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella și Croatina. După culegerea târzie, strugurii sunt dezhidratați natural, iar vinul rezultat trece printr-o maturare îndelungată în tonneaux și baric francez. Aromele de cireșe negre, mure și prune sunt completate de nuanțe de ciocolată amară, piele și cafea, cu accente condimentate și un final balsamic elegant. Degustați-l la 6-8°C, alături de brânzeturi maturate, carne roșie sau vânat.

-
295257 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
95 puncte James Suckling
Crama Pieropan, fondată în 1880, este un reper al vinificației italiene, fiind condusă astăzi de Andrea și Dario, reprezentanții celei de-a patra generații a familiei. Cu o istorie de excelență și inovație, crama își desfășoară activitatea în trei locații, inclusiv în moderna cramă subterană din Soave. Pieropan Amarone Vigna Garzon 2018 este un vin roșu complex, produs din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella și Croatina. După culegerea târzie, strugurii sunt dezhidratați natural, iar vinul rezultat trece printr-o maturare îndelungată în tonneaux și baric francez. Aromele de cireșe negre, mure și prune sunt completate de nuanțe de ciocolată amară, piele și cafea, cu accente condimentate și un final balsamic elegant. Degustați-l la 6-8°C, alături de brânzeturi maturate, carne roșie sau vânat.