SIGNATURE WHITE BLEND 2022 Susana Balbo
- SEC
- ALB
- LINIȘTIT
- 750ML
- 12%
- ARGENTINA
93 puncte James Suckling
Crama Susana Balbo, un reper în domeniul vinului argentinian, este recunoscută pentru inovație și pasiunea cu care îmbină tradiția locală cu tehnici moderne de vinificație. Susana Balbo Signature White Blend 2022 este un vin alb sec, obținut dintr-o combinație elegantă de Torrontés, Sauvignon Blanc și Semillon, cultivate în celebra regiune Mendoza. Vinul impresionează prin culoarea galben-pai cu reflexii aurii delicate și se remarcă olfactiv prin note florale de iasomie și flori de portocal, urmate de accente vibrante de lime și fructe tropicale. Gustul său este catifelat și proaspăt, cu arome plăcute de caise, piersici coapte și tușe subtile de vanilie, datorate fermentării parțiale în stejar. Servit ideal la o temperatură de 8-10°C, se armonizează perfect cu fructe de mare, pește, preparate asiatice ușor condimentate, salate cu citrice sau brânzeturi fine.

-
119109 -8%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
93 puncte James Suckling
Crama Susana Balbo, un reper în domeniul vinului argentinian, este recunoscută pentru inovație și pasiunea cu care îmbină tradiția locală cu tehnici moderne de vinificație. Susana Balbo Signature White Blend 2022 este un vin alb sec, obținut dintr-o combinație elegantă de Torrontés, Sauvignon Blanc și Semillon, cultivate în celebra regiune Mendoza. Vinul impresionează prin culoarea galben-pai cu reflexii aurii delicate și se remarcă olfactiv prin note florale de iasomie și flori de portocal, urmate de accente vibrante de lime și fructe tropicale. Gustul său este catifelat și proaspăt, cu arome plăcute de caise, piersici coapte și tușe subtile de vanilie, datorate fermentării parțiale în stejar. Servit ideal la o temperatură de 8-10°C, se armonizează perfect cu fructe de mare, pește, preparate asiatice ușor condimentate, salate cu citrice sau brânzeturi fine.