INFIDELE DE COLLOMBE 2023 Maison Cantarelle
- SEC
- ROZE
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 13%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
Infidèle de Collombe 2023 este un vin rosé bio elegant, selecționat de Maison Cantarelle, din terroir-ul rafinat al Trévaresse, situat la nord de Aix-en-Provence. Regiunea viticolă Coteaux d’Aix-en-Provence, cu influențe maritime și soluri variate, oferă condiții ideale pentru vinuri expresive și echilibrate. Acest rosé este obținut dintr-un cupaj clasic provensal: Grenache, Cinsault și Syrah, toate provenite din agricultură ecologică. Culoarea sa este de pomelo strălucitor, cu reflexii pale. La nas se remarcă note de pivoine (bujori) și tonuri vegetale discrete. Gustul este proaspăt și fin, cu o mineralitate ușor sărată și un final persistent. Se servește bine răcit, la 8–10°C, și se asociază excelent cu fructe de mare, carpaccio de somon, burrata sau Saint-Jacques.

-
6945 -35%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Infidèle de Collombe 2023 este un vin rosé bio elegant, selecționat de Maison Cantarelle, din terroir-ul rafinat al Trévaresse, situat la nord de Aix-en-Provence. Regiunea viticolă Coteaux d’Aix-en-Provence, cu influențe maritime și soluri variate, oferă condiții ideale pentru vinuri expresive și echilibrate. Acest rosé este obținut dintr-un cupaj clasic provensal: Grenache, Cinsault și Syrah, toate provenite din agricultură ecologică. Culoarea sa este de pomelo strălucitor, cu reflexii pale. La nas se remarcă note de pivoine (bujori) și tonuri vegetale discrete. Gustul este proaspăt și fin, cu o mineralitate ușor sărată și un final persistent. Se servește bine răcit, la 8–10°C, și se asociază excelent cu fructe de mare, carpaccio de somon, burrata sau Saint-Jacques.