GREMILLET CHAMPAGNE SELECTION BRUT Gremillet
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 12,5%
- FRANțA
Istoria Champagne Gremillet a inceput in 1979, in Côte des Bar,nord-estul Frantei, atunci cand prima sampanie Gremillet a fost creata. De atunci, sampaniile Gremillet au fost selectate de numeroase ambasade si consulate pentru receptii si alte evenimente. Astazi, Anne Gremillet si fratele sau, Jean-Cristophe, au preluat afacerea de la tatal lor si duc mai departe traditia si onoarea acestui brand. Recomandarea de astazi, Gremillet Champagne Selection Brut, este o sampanie clasica, fructata, prospasta si cu o structura bine echilibrata. Realizata din Pinot Noir (70%) si Chardonnay (30%), sampania vine cu note olfactive de flori si fructe, cum ar fi acacia, macese, pere, piersici si caise. Pe palat, regasim acelasi profil placut si proaspat, cu aceleasi arome din buchet, la care se adauga tentele condimentate. Serviti ca aperitiv, la o temperatura de 12 grade Celsius.

-
225196 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Istoria Champagne Gremillet a inceput in 1979, in Côte des Bar,nord-estul Frantei, atunci cand prima sampanie Gremillet a fost creata. De atunci, sampaniile Gremillet au fost selectate de numeroase ambasade si consulate pentru receptii si alte evenimente. Astazi, Anne Gremillet si fratele sau, Jean-Cristophe, au preluat afacerea de la tatal lor si duc mai departe traditia si onoarea acestui brand. Recomandarea de astazi, Gremillet Champagne Selection Brut, este o sampanie clasica, fructata, prospasta si cu o structura bine echilibrata. Realizata din Pinot Noir (70%) si Chardonnay (30%), sampania vine cu note olfactive de flori si fructe, cum ar fi acacia, macese, pere, piersici si caise. Pe palat, regasim acelasi profil placut si proaspat, cu aceleasi arome din buchet, la care se adauga tentele condimentate. Serviti ca aperitiv, la o temperatura de 12 grade Celsius.