EMMANUEL MARIA PASSERINA SPUMANTE Il Conte Villa Prandone
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- PASSERINA
- 11,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERȚII:
Il Conte Villa Prandone este o cramă de familie situată în inima regiunii Marche, pe dealurile însorite ale satului medieval Monteprandone. Aici, influențele blânde ale Mării Adriatice și climatul favorabil al Munților Sibillini creează condițiile ideale pentru vinuri elegante și expresive. Un exemplu remarcabil este Emmanuel Maria – Passerina Spumante VQPRD, un spumant alb obținut din struguri selecționați de Passerina. De o culoare galben-pai cu reflexii verzui, acest vin încântă simțurile cu un buchet intens, fructat, cu note de piersică albă. Pe palat se remarcă printr-un gust proaspăt, sec, fin și echilibrat, completat de un perlaj delicat. Se recomandă a fi servit la 6-7°C, evidențiindu-se perfect alături de antreuri din pește, tarte calde cu brânză sau preparate cu fructe de mare.

-
9986 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Il Conte Villa Prandone este o cramă de familie situată în inima regiunii Marche, pe dealurile însorite ale satului medieval Monteprandone. Aici, influențele blânde ale Mării Adriatice și climatul favorabil al Munților Sibillini creează condițiile ideale pentru vinuri elegante și expresive. Un exemplu remarcabil este Emmanuel Maria – Passerina Spumante VQPRD, un spumant alb obținut din struguri selecționați de Passerina. De o culoare galben-pai cu reflexii verzui, acest vin încântă simțurile cu un buchet intens, fructat, cu note de piersică albă. Pe palat se remarcă printr-un gust proaspăt, sec, fin și echilibrat, completat de un perlaj delicat. Se recomandă a fi servit la 6-7°C, evidențiindu-se perfect alături de antreuri din pește, tarte calde cu brânză sau preparate cu fructe de mare.