CHATEAU TEYSSIER MONTAGNE SAINT EMILION 2018 Chateau Teyssier
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
94 puncte James Suckling
Château Teyssier este un producător de vinuri din regiunea Bordeaux, în Gironde, Franţa. Domeniul a fost la început o simplă fermă, dar apoi a fost cumpărat de istoricul Jules Roy, cel care a construit castelul şi a plantat viţa-de-vie. Crama a fost modernizată în 1994, când a fost preluată de Jonathan şi Lyn Maltus, cei doi continuând şi astăzi extinderea domeniului, a cramei şi a podgoriilor de viţă-de-vie. Recomandarea noastră, Montagne-Saint-Émilion 2018, este un cupaj de Merlot (70%) şi Cabernet Franc (30%), un vin roşu rubiniu cu note olfactive de coacăze, flori uscate, lemn de santal şi coajă de portocală. Pe palat, vinul dezvăluie taninuri ferme şi o aciditate proaspătă. Degustaţi vinul la 16-18 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la mâncăruri mai consistente cu carne roşie, vânat sau raţă până la friptură de pui, ton, paste sau preparate asiatice.

-
9986 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
94 puncte James Suckling
Château Teyssier este un producător de vinuri din regiunea Bordeaux, în Gironde, Franţa. Domeniul a fost la început o simplă fermă, dar apoi a fost cumpărat de istoricul Jules Roy, cel care a construit castelul şi a plantat viţa-de-vie. Crama a fost modernizată în 1994, când a fost preluată de Jonathan şi Lyn Maltus, cei doi continuând şi astăzi extinderea domeniului, a cramei şi a podgoriilor de viţă-de-vie. Recomandarea noastră, Montagne-Saint-Émilion 2018, este un cupaj de Merlot (70%) şi Cabernet Franc (30%), un vin roşu rubiniu cu note olfactive de coacăze, flori uscate, lemn de santal şi coajă de portocală. Pe palat, vinul dezvăluie taninuri ferme şi o aciditate proaspătă. Degustaţi vinul la 16-18 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la mâncăruri mai consistente cu carne roşie, vânat sau raţă până la friptură de pui, ton, paste sau preparate asiatice.