CHATEAU HAUT PEYRAT CADILLAC COTES DE BORDEAUX 2020 Chateau Haut Peyrat
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14%
- FRANțA
CE SPUN EXPERȚII:
Château Haut-Peyrat, o cramă cu rădăcini adânci în istoria Bordeaux-ului, îmbină tradiția și rafinamentul în fiecare sticlă de vin. Cu mențiuni istorice datând din secolul al XVII-lea și un terroir de excepție, această podgorie a fost readusă la viață printr-o restaurare meticuloasă începută în 2014. Château Haut-Peyrat 2020 este un Bordeaux Blend remarcabil, obținut din Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon. Are o culoare rubiniu intens, iar nasul este dominat de arome seducătoare de fructe negre coapte, vanilie și condimente delicate. Pe palat, vinul dezvăluie o textură catifelată, cu note de prune, coacăze negre și ciocolată neagră, echilibrate de taninuri fine și un final lung, elegant. Se recomandă servirea la 16-18°C, alături de preparate din carne roșie, brânzeturi maturate sau paste cu sosuri bogate.

-
5548 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
CE SPUN EXPERȚII:
Château Haut-Peyrat, o cramă cu rădăcini adânci în istoria Bordeaux-ului, îmbină tradiția și rafinamentul în fiecare sticlă de vin. Cu mențiuni istorice datând din secolul al XVII-lea și un terroir de excepție, această podgorie a fost readusă la viață printr-o restaurare meticuloasă începută în 2014. Château Haut-Peyrat 2020 este un Bordeaux Blend remarcabil, obținut din Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon. Are o culoare rubiniu intens, iar nasul este dominat de arome seducătoare de fructe negre coapte, vanilie și condimente delicate. Pe palat, vinul dezvăluie o textură catifelată, cu note de prune, coacăze negre și ciocolată neagră, echilibrate de taninuri fine și un final lung, elegant. Se recomandă servirea la 16-18°C, alături de preparate din carne roșie, brânzeturi maturate sau paste cu sosuri bogate.