Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

CALEO NERO D'AVOLA 2018 CALEO

CE SPUN EXPERȚII:

Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este... Deschide review

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este un exponent destul de clasic al Sudului Italiei. Fructe rosii si negre usor deshidratate / confiate, gemuri si dulceti, alcool mai putin sesizabil decat ne-am astepta. Gustul este clar de vin de zi cu zi, dar cu un pic in plus de caldura si delicatete. Nu lung, dar suficient de intens, placut si integrat.

Închide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin... Deschide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin destul de versatil, nici molatec, dar nici inzestrat cu o forta care sa il faca remarcat la acest capitol. Are o croiala simpla, inlantuind pasi marunti in care se amesteca nuante fructate si izuri vegetal-pamantii.

Închide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox,... Deschide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox, vesel si jovial. Culoarea este rubiniu stralucitor, iar nasul aduce senzatii de visine si mure, cu discrete note minerale. Corpul este fluid, cu taninuri care nu agreseaza si o buna aciditate. Gustul e suculent, cu cirese negre, coacaze si prune. Postgustul mediu lasa o eleganta impresie dulce amara. Avem de-a face cu un vin “de cursa lunga”, care ar trebui servit la o temperatura ceva mai joasa (12-14 grade), dupa o scurta oxigenare in decantor.

Închide review

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este... Deschide review

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este un exponent destul de clasic al Sudului Italiei. Fructe rosii si negre usor deshidratate / confiate, gemuri si dulceti, alcool mai putin sesizabil decat ne-am astepta. Gustul este clar de vin de zi cu zi, dar cu un pic in plus de caldura si delicatete. Nu lung, dar suficient de intens, placut si integrat.

Închide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin... Deschide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin destul de versatil, nici molatec, dar nici inzestrat cu o forta care sa il faca remarcat la acest capitol. Are o croiala simpla, inlantuind pasi marunti in care se amesteca nuante fructate si izuri vegetal-pamantii.

Închide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox,... Deschide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox, vesel si jovial. Culoarea este rubiniu stralucitor, iar nasul aduce senzatii de visine si mure, cu discrete note minerale. Corpul este fluid, cu taninuri care nu agreseaza si o buna aciditate. Gustul e suculent, cu cirese negre, coacaze si prune. Postgustul mediu lasa o eleganta impresie dulce amara. Avem de-a face cu un vin “de cursa lunga”, care ar trebui servit la o temperatura ceva mai joasa (12-14 grade), dupa o scurta oxigenare in decantor.

Închide review

DESPRE ACEST VIN

Caleo reprezinta astazi o adevarata calatorie in Italia Centrala si de Sud, o crama care ofera ocazia de a explora atat diversitatea fiecarei zonei de aici, cat mai ales vinurile specifice regiunii, vinuri care exprima proprietatile terroir-ului local. Recomandarea noastra de astazi, Caleo Nero D’Avola 2018, este un vin rosu intens, cu un buchet usor condimentat si fructat, in cadrul caruia se evidentiaza note de mure, afine si dude. Pe palat se continua aromele fructate, cu tanini bine integrati. Se recomanda degustarea acestui vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de diverse preparate culinare, cum ar fi fripturi sau carne la gratar, vanat sau branzeturi.

CALEO NERO D'AVOLA 2018
  • 40 34 -15%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
40 34 -15%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri

CE SPUN EXPERȚII:

Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este... Deschide review

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este un exponent destul de clasic al Sudului Italiei. Fructe rosii si negre usor deshidratate / confiate, gemuri si dulceti, alcool mai putin sesizabil decat ne-am astepta. Gustul este clar de vin de zi cu zi, dar cu un pic in plus de caldura si delicatete. Nu lung, dar suficient de intens, placut si integrat.

Închide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin... Deschide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin destul de versatil, nici molatec, dar nici inzestrat cu o forta care sa il faca remarcat la acest capitol. Are o croiala simpla, inlantuind pasi marunti in care se amesteca nuante fructate si izuri vegetal-pamantii.

Închide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox,... Deschide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox, vesel si jovial. Culoarea este rubiniu stralucitor, iar nasul aduce senzatii de visine si mure, cu discrete note minerale. Corpul este fluid, cu taninuri care nu agreseaza si o buna aciditate. Gustul e suculent, cu cirese negre, coacaze si prune. Postgustul mediu lasa o eleganta impresie dulce amara. Avem de-a face cu un vin “de cursa lunga”, care ar trebui servit la o temperatura ceva mai joasa (12-14 grade), dupa o scurta oxigenare in decantor.

Închide review

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este... Deschide review

Mai matur decat ar spune anul de productie, cu taninurile deja topite si doar ceva aciditate mai accentuata care sa-i tradeze tineretea, vinul de azi este un exponent destul de clasic al Sudului Italiei. Fructe rosii si negre usor deshidratate / confiate, gemuri si dulceti, alcool mai putin sesizabil decat ne-am astepta. Gustul este clar de vin de zi cu zi, dar cu un pic in plus de caldura si delicatete. Nu lung, dar suficient de intens, placut si integrat.

Închide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin... Deschide review

Purtam astazi un dialog insotit de un pahar de Nero d'Avola ce trimite reflexii rubinii din spatele barierei globului de sticla ce il inconjoara. E un vin destul de versatil, nici molatec, dar nici inzestrat cu o forta care sa il faca remarcat la acest capitol. Are o croiala simpla, inlantuind pasi marunti in care se amesteca nuante fructate si izuri vegetal-pamantii.

Închide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox,... Deschide review

Un Nero d’Avola sicilian, tanar si lejer, care se exprima direct si fara complicatii. Un vin cu multe fructe rosii proaspete, maturat doar in inox, vesel si jovial. Culoarea este rubiniu stralucitor, iar nasul aduce senzatii de visine si mure, cu discrete note minerale. Corpul este fluid, cu taninuri care nu agreseaza si o buna aciditate. Gustul e suculent, cu cirese negre, coacaze si prune. Postgustul mediu lasa o eleganta impresie dulce amara. Avem de-a face cu un vin “de cursa lunga”, care ar trebui servit la o temperatura ceva mai joasa (12-14 grade), dupa o scurta oxigenare in decantor.

Închide review

DESPRE ACEST VIN

Caleo reprezinta astazi o adevarata calatorie in Italia Centrala si de Sud, o crama care ofera ocazia de a explora atat diversitatea fiecarei zonei de aici, cat mai ales vinurile specifice regiunii, vinuri care exprima proprietatile terroir-ului local. Recomandarea noastra de astazi, Caleo Nero D’Avola 2018, este un vin rosu intens, cu un buchet usor condimentat si fructat, in cadrul caruia se evidentiaza note de mure, afine si dude. Pe palat se continua aromele fructate, cu tanini bine integrati. Se recomanda degustarea acestui vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de diverse preparate culinare, cum ar fi fripturi sau carne la gratar, vanat sau branzeturi.

Cele mai
cumparate
vinuri