BRUNELLI AMARONE DELLA VALPOLICELLA CLASSICO 2020 Brunelli
- SEC
- ROȘU
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 15%
- ITALIA
94 puncte James Suckling
Vinul spune intotdeauna o poveste, iar Luigi Brunelli creeaza an de an o multime de astfel de povesti. Ajutat de familie si de pasiunea sa pentru domeniul viticol, Brunelli a reusit sa construiasca un brand cu traditie, ale carui vinuri sunt apreciate peste tot in lume. Recomandarea de astazi, Amarone Della Valpolicella 2020, este un vin rosu sec, realizat din soiurile de struguri Corvina, Rondinella si Corvinone. De o frumoasa culoare rosie-rubinie, vinul aduce in prim plan note olfactive de coacaze rosii, afine, cirese, dar si ceva tente de vanilie. Gustul dezvaluie arome corpolente si matasoase, cu taninuri excelenti si un final persistent. Va recomandam savurarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de branzeturi, preparate din vanat, vita sau barbeque.

-
225196 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
94 puncte James Suckling
Vinul spune intotdeauna o poveste, iar Luigi Brunelli creeaza an de an o multime de astfel de povesti. Ajutat de familie si de pasiunea sa pentru domeniul viticol, Brunelli a reusit sa construiasca un brand cu traditie, ale carui vinuri sunt apreciate peste tot in lume. Recomandarea de astazi, Amarone Della Valpolicella 2020, este un vin rosu sec, realizat din soiurile de struguri Corvina, Rondinella si Corvinone. De o frumoasa culoare rosie-rubinie, vinul aduce in prim plan note olfactive de coacaze rosii, afine, cirese, dar si ceva tente de vanilie. Gustul dezvaluie arome corpolente si matasoase, cu taninuri excelenti si un final persistent. Va recomandam savurarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de branzeturi, preparate din vanat, vita sau barbeque.