PROSECCO SUPERIORE LA FARRA VALDOBBIADENE MILLESIMATO EXTRA DRY 2024 La Farra
- EXTRA SEC
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11%
- ITALIA
În inima regiunii Valdobbiadene DOCG, crama La Farra, fondată de familia Nardi, produce prosecco-uri elegante, expresii autentice ale terroir-ului colinar din Farra di Soligo. Prosecco Superiore, La Farra Valdobbiadene DOCG, Brut este obținut exclusiv din struguri Glera culeși manual din viile “Rive dei Nardi”, situate pe pantele înalte din zona Collagù. Vinificat prin metoda Charmat, acest spumant are o culoare galben-pai cu reflexe verzui și bule fine, persistente. Olfactiv, se remarcă printr-un buchet proaspăt și fructat, cu note de mere galbene, pere zemoase și flori albe, precum glicină și salcâm. Gustul este armonios, ușor dulceag, cu o aciditate echilibrată și o mineralitate subtilă. Se servește bine răcit, la 8°C. Este ideal ca aperitiv, dar și alături de preparate din pește, fructe de mare sau antreuri ușoare.

-
6355 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
În inima regiunii Valdobbiadene DOCG, crama La Farra, fondată de familia Nardi, produce prosecco-uri elegante, expresii autentice ale terroir-ului colinar din Farra di Soligo. Prosecco Superiore, La Farra Valdobbiadene DOCG, Brut este obținut exclusiv din struguri Glera culeși manual din viile “Rive dei Nardi”, situate pe pantele înalte din zona Collagù. Vinificat prin metoda Charmat, acest spumant are o culoare galben-pai cu reflexe verzui și bule fine, persistente. Olfactiv, se remarcă printr-un buchet proaspăt și fructat, cu note de mere galbene, pere zemoase și flori albe, precum glicină și salcâm. Gustul este armonios, ușor dulceag, cu o aciditate echilibrată și o mineralitate subtilă. Se servește bine răcit, la 8°C. Este ideal ca aperitiv, dar și alături de preparate din pește, fructe de mare sau antreuri ușoare.