PROSECCO SUPERIORE LA FARRA VALDOBBIADENE MILLESIMATO 2024 BRUT La Farra
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11%
- ITALIA
La Farra este o cramă de familie din inima regiunii Valdobbiadene DOCG, unde tradiția, grija pentru mediu și tehnologia modernă se întâlnesc pentru a da naștere unor vinuri prosecco de o eleganță rafinată. Prosecco Superiore La Farra Valdobbiadene DOCG Brut este un spumant de clasă, obținut 100% din soiul Glera, cules manual din podgorii situate pe colinele Farra di Soligo și împrejurimi. Vinificat prin metoda Charmat, ideală pentru păstrarea aromelor proaspete și delicate, acest prosecco se prezintă cu o culoare galben-pai strălucitor. La nivel olfactiv domină notele de mere verzi și piersici coapte, ce conferă un buchet proaspăt și elegant. Gustul este sec, echilibrat, ușor acidulat, cu un final curat și revigorant. Se servește bine răcit, la 8°C, și se potrivește ca aperitiv, dar și alături de preparate ușoare din pește, fructe de mare, orez sau antreuri fine.

-
6355 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
La Farra este o cramă de familie din inima regiunii Valdobbiadene DOCG, unde tradiția, grija pentru mediu și tehnologia modernă se întâlnesc pentru a da naștere unor vinuri prosecco de o eleganță rafinată. Prosecco Superiore La Farra Valdobbiadene DOCG Brut este un spumant de clasă, obținut 100% din soiul Glera, cules manual din podgorii situate pe colinele Farra di Soligo și împrejurimi. Vinificat prin metoda Charmat, ideală pentru păstrarea aromelor proaspete și delicate, acest prosecco se prezintă cu o culoare galben-pai strălucitor. La nivel olfactiv domină notele de mere verzi și piersici coapte, ce conferă un buchet proaspăt și elegant. Gustul este sec, echilibrat, ușor acidulat, cu un final curat și revigorant. Se servește bine răcit, la 8°C, și se potrivește ca aperitiv, dar și alături de preparate ușoare din pește, fructe de mare, orez sau antreuri fine.