Skip to main content
Nu sunt produse în coș!

Creează-ți un cont și primești automat o reducere de "CLIENT NOU" în valoare de 20 de LEI la prima comandă, în valoare de 100 de lei. Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.

TORRACINA NERO D'AVOLA 2021 Botter

DESPRE ACEST VIN

96 puncte Luca Maroni

Sicilia este o binecunoscuta regiune viticola din Italia, cunoscuta si sub numele de “Tara Soarelui”. De acolo vine si recomandarea noastra de astazi, Torracina Nero D’Avola, un vin rosu sec rubiniu. Realizat din soiul de struguri Nero D’Avola, vinul aduce in prim plan note fructate si usor picante. Pe palat, se remarca aromele bine conturate de fructe rosii coapte si smochine. Finalul este persistent, rotund, cu taninuri bine definite, predominand si aici nuantele fructate, la care se adauga cele de vanilie. Degustati acest vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de branzeturi, preparate din carne de vanat, carne la gratar sau carne prajita.

TORRACINA NERO D'AVOLA 2021
  • 60 52 -13%
    Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
60 52 -13%
Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
  • Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro

    Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.

    Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.

    Descoperă colecția de vinuri
DESPRE ACEST VIN

96 puncte Luca Maroni

Sicilia este o binecunoscuta regiune viticola din Italia, cunoscuta si sub numele de “Tara Soarelui”. De acolo vine si recomandarea noastra de astazi, Torracina Nero D’Avola, un vin rosu sec rubiniu. Realizat din soiul de struguri Nero D’Avola, vinul aduce in prim plan note fructate si usor picante. Pe palat, se remarca aromele bine conturate de fructe rosii coapte si smochine. Finalul este persistent, rotund, cu taninuri bine definite, predominand si aici nuantele fructate, la care se adauga cele de vanilie. Degustati acest vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de branzeturi, preparate din carne de vanat, carne la gratar sau carne prajita.

Cele mai
cumparate
vinuri