JIANA ROSE 2024 Crama Oprisor
- SEC
- ROZE
- LINIȘTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 13%
- ROMâNIA
Jiana, cupaj de Pinot Noir si Shiraz de la Crama Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si Dragaica Rosie. Este produs de renumitul oenolog Liviu Grigorica. Jiana este o zana a locurilor, care se “arata grabnic oamenilor insetati, ce trudesc spre avutia si rodul pamantului. Celui cu pofta de licoare, frumoasa aratare ii potoleste setea cu aceeasi apa vie care hraneste si copacul vietii, izvorul tuturor lucrurilor si protectorul fiecaruia.” Este un vin de culoare roz pal, cu arome de cirese albe, piersici si mango. Aciditatea este bine integrata intr-o structura eleganta, usor cremoasa, cu note de condimente si vanilie. Se recomanda degustarea la 7-10 grade Celsius, simplu sau alaturi de preparate din fructe de mare, peste sau mancaruri aromate si usor picante.

-
5951 -13%Prima comandă în valoare de 100 de lei vine cu o reducere de 20 de lei pentru fiecare "CLIENT NOU". Discountul se aplică automat, în coș. Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2023.
-
Un proiect Profi în parteneriat cu Unvinpezi.ro
Aici poți găsi promoții la vinurile atent selecționate de experții noștri.
Poți selecta vinuri din cele peste 600 de etichete prezente pe site.
Descoperă colecția de vinuri
Jiana, cupaj de Pinot Noir si Shiraz de la Crama Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si Dragaica Rosie. Este produs de renumitul oenolog Liviu Grigorica. Jiana este o zana a locurilor, care se “arata grabnic oamenilor insetati, ce trudesc spre avutia si rodul pamantului. Celui cu pofta de licoare, frumoasa aratare ii potoleste setea cu aceeasi apa vie care hraneste si copacul vietii, izvorul tuturor lucrurilor si protectorul fiecaruia.” Este un vin de culoare roz pal, cu arome de cirese albe, piersici si mango. Aciditatea este bine integrata intr-o structura eleganta, usor cremoasa, cu note de condimente si vanilie. Se recomanda degustarea la 7-10 grade Celsius, simplu sau alaturi de preparate din fructe de mare, peste sau mancaruri aromate si usor picante.